Ga direct naar inhoud

Iedereen wil aangenaam wonen, jij toch ook?

Een woning brengt verantwoordelijkheden met zich mee, of je nou met de buren of de VvE iets wil regelen. Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken om je zaken goed te regelen. Misschien wil je je fijner voelen in je woonomgeving? Denk aan achterstallig onderhoud, een verbouwing of verbetering aan je huis. Dan is het goed om te kijken wat je daaraan kunt doen.

Wij denken graag met je mee wat er mogelijk is om jouw woonomgeving zo goed mogelijk bij je behoeften te laten aansluiten.

Thuis sporten in je eigen home gym

Zie jij er als een berg tegenop om meer in beweging te komen? Hou het laagdrempelig, begin met thuis sporten! Start jouw eigen home gym met deze 5 tips.

Lees meer

Besparen door energiezuinig te wonen, doe jij dat al?

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft veel voordelen. Op zoek naar een nieuwe woning? Bekijk de voordelen van een energiezuinig huis.

Lees meer

Kun je je hypotheek ook nog betalen als je met pensioen bent?

Kun je je hypotheek ook nog betalen als je met pensioen bent? Het is slim om daar nu al naar te kijken, zodat je weet waar je straks aan toe bent.

Lees meer

Je huis koel houden als het buiten warm is, zo doe je dat!

Ontdek slimme manieren om je huis lekker koel te houden als het buiten zomers warm is.

Lees meer

Onze 6 grootste ergernissen bij buren

Erger jij je wel eens aan je buren? Er zijn 6 grote ergernissen die vaak voorkomen. Wij geven tips hoe je hier mee omgaat. Welke herken jij?

Lees meer

Hoe kun je conflicten binnen de VvE oplossen?

Problemen binnen de Vereniging van Eigenaren (VvE) komen regelmatig voor. Bijvoorbeeld over groot onderhoud of servicekosten. Zo los je ze samen op!

Lees meer

Achterstallig onderhoud: de huisbaas doet niets, en nu?

Heb je een conflict over het achterstallig onderhoud van jouw huurwoning? Reageert je huisbaas niet? Lees hier hoe je samen tot een oplossing komt.

Lees meer

Problemen met de huisbaas over de borg

Je gaat ergens anders wonen en wacht op de borg. Is het dan wel of niet handig om het te verrekenen met de laatste huurtermijn? Lees hier wat je kan doen.

Lees meer

Energiezuinig wonen: 8 snelle bespaartips die (bijna) niets kosten

Ook met kleine aanpassingen kun je je huis energiezuiniger maken.Ontdek hoe je makkelijk energie én geld kunt besparen.

Lees meer


Uit elkaar: wat doe je met jullie huis en de hypotheek?

Gaan jij en je partner uit elkaar? Dan heb je veel vragen. Hoe zit het bijvoorbeeld met jullie huis en gezamenlijke hypotheek? We helpen je verder.

Lees meer

Welke mogelijkheden heb je om een verbouwing te financieren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een verbouwing aan je woning te financieren. We hebben vijf financieringsopties voor je op een rij gezet.

Lees meer

Aflossingsvrije hypotheek? Word ook aflossingsblij!

Einde van je aflossingsvrije hypotheek in zicht? Hoe ga jij je hypotheek aflossen? Bekijk onze vijf tips en word ook aflossingsblij!

Lees meer