Ga direct naar inhoud

Aanvullend verzekerd met Jij & Gemak:

  • 12 behandelingen fysiotherapie per jaar
  • Tandheelkunde 75% tot € 250,-
  • Plus een vergoeding voor o.a. alternatieve geneeswijzen,
    brillen en lenzen

Zorgbundel Jij & Gemak

Een goede verzekering waar je geen omkijken naar hebt? Dan is de zorgbundel Jij & Gemak misschien iets voor jou. Je verzekert jezelf met één pakket voor aanvullende zorg én voor tandheelkunde.

Met de zorgbundel Jij & Gemak ben je uitstekend verzekerd voor spoedzorg in het buitenland en mondzorg na een ongeval. Ook krijg je een vergoeding voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, anticonceptie en vervangende mantelzorg.

Vergoedingen in de zorgbundel Jij & Gemak

Vergelijk alle aanvullende verzekeringen


De voordelen van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Extra service voor jou

We bieden toegang tot de beste zorg. Ook helpen we je een geschikte zorgaanbieder te vinden. Bijvoorbeeld met de Zorgvergelijker en wachtlijstbemiddeling

Bekijk alle extra services

Wat anderen over ons zeggen

Nationale-Nederlanden scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde cijfer uit ruim 13.000 reviews op Independer.nl. Daarvan hebben ruim 8.000 klanten ook een toelichting gegeven op de vergelijkingssite.