Ga direct naar inhoud

Netto Lijfrente

Let op! Dit product kon je in het verleden bij ons afsluiten. Dit is niet meer mogelijk. Heb je een Netto Lijfrente? Op deze pagina lees je de belangrijkste kenmerken van dit product. Ook lees je hier waar je meer informatie kunt vinden.

Wat is de Netto Lijfrente?

De Netto Lijfrente is een mogelijkheid om je pensioen aan te vullen met lijfrentepremies. Dit is alleen mogelijk als je een inkomen hebt dat hoger is dan het maximum pensioengevend salaris. Met de Netto Lijfrente voorkom je hiermee een (grote) terugval in inkomen op je pensioendatum. Deze vorm van aanvulling van je pensioen is bij ons niet langer mogelijk.

Wil je jouw pensioen aanvullen?

Heb je een inkomen dat hoger is dan het maximum pensioengevend salaris? Een aanvulling op je pensioen is nog altijd mogelijk, maar dan zonder lijfrentepremies. Hier vind je meer informatie over het Pensioen Continu Plan.


Waar kun je meer informatie vinden over de Netto Lijfrente?

Bekijk hiervoor de algemene informatie over het Pensioen Continu Plan. Wil je meer weten over de lijfrente-variant? Raadpleeg hiervoor je polisblad en de polisvoorwaarden. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.


Wil je iets wijzigen aan jouw Netto Lijfrente?

Vul dit formulier in als je modules wilt aanpassen, stopzetten of juist wilt aanzetten:

Vul dit formulier in als je in een andere lifecycle dan de neutrale lifecycle wilt beleggen, of als je kiest voor Zelf beleggen:

Vul dit formulier ook in als je wilt Zelf Beleggen of als je de beleggingsfondsen binnen Zelf Beleggen wilt wijzigen.