Ga direct naar inhoud

Financieel advies bij
Nationale-Nederlanden

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Afspraak bij u thuis of online. Overdag of ’s avonds.

Maak een afspraak

Meer over ons financieel advies

Financieel advies passend bij uw situatie

Wilt u een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie? Of wilt u weten welk product het beste bij uw situatie past? Een adviseur kan u daar bij helpen. Voor elke vraag staan we voor u klaar. Dat doen we met adviseurs van Nationale-Nederlanden én met een groot netwerk van onafhankelijk adviseurs waarmee we graag samenwerken. Aan u de keuze.

Tijdens een eerste oriënterende gesprek met een adviseur geeft u aan waarover u advies wilt. Dit gesprek is vaak gratis. De adviseur vertelt u op welke manier hij of zij u kan helpen en hoeveel een advies kost. U kunt kiezen voor een adviseur van Nationale-Nederlanden, of voor een van de adviseurs uit het netwerk van onafhankelijk adviseurs waarmee we samenwerken.

Tijdelijk aangepaste dienstverlening

Wilt u een afspraak met een adviseur van Nationale-Nederlanden? De adviseur helpt u graag verder tijdens een onlinegesprek via de webcam.

Heeft u een afspraak met een onafhankelijk adviseur over een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Kijk dan op de website van uw adviseur, of neem contact op met uw adviseur.

De adviseur dacht heel goed mee over onze situatie en kwam met verrassende oplossingen.

Met wie wilt u een vrijblijvend oriëntatiegesprek?

Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Onze adviseur kan bij u thuis, op kantoor of online via webcam advies geven. Hij of zij adviseert u en geeft aan welke producten van Nationale-Nederlanden het beste bij uw situatie passen. Een oriëntatiegesprek is gratis.

Maak een afspraak

Meer over ons financieel advies

Een onafhankelijk adviseur

U kunt voor advies ook terecht bij een onafhankelijk adviseur. Hij of zij adviseert u en bekijkt producten van verschillende aanbieders. De adviseur kan u vertellen of een product van Nationale-Nederlanden een goede keuze is voor u.

Vind een adviseur bij u in de buurt