Ga direct naar inhoud

Doorlopend Krediet

Doorlopend Krediet bij Nationale-Nederlanden

Bij een Doorlopend Krediet hoort een opnameruimte. Als u die opnameruimte regelmatig gebruikt en daardoor weinig aflost, kunt u onnodig lang aan het krediet vastzitten. Dat kan tot financiële problemen leiden. Daarom kunt u alleen nog voor een Persoonlijke Lening kiezen. Geld opnemen uit een bestaand Doorlopend Krediet is vanaf 1 januari 2021 niet meer mogelijk. Heeft u al een Doorlopend Krediet bij ons? Lees wat dit voor u betekent.


Persoonlijke Lening bij Nationale-Nederlanden?

Aantrekkelijke rente

U betaalt een aantrekkelijke rente. De rente is vast en gebaseerd op uw situatie én de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen.

Bekijk actuele rente

Geen verrassingen

U weet van tevoren waar u aan toe bent. U leent een vast bedrag voor een vaste periode. Hierdoor betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing.

Extra aflossen mag

U kunt kosteloos en op elk moment extra aflossen. Hierdoor betaalt u de lening eerder terug. Het maandbedrag verandert niet.

Online aanvragen

U berekent online uw lening. Daarna vraagt u in enkele stappen een vrijblijvende offerte aan voor een Persoonlijke Lening.Bereken uw Persoonlijke Lening

Bereken uw Persoonlijke Lening bij Nationale-Nederlanden.

Bereken uw lening

Veelgestelde vragen over een Doorlopend Krediet bij Nationale-Nederlanden

Waarom stopt Nationale-Nederlanden met het aanbieden van het Doorlopend Krediet?

We vinden het belangrijk dat een lening goed past bij het leendoel en de situatie van de klant. Een deel van onze klanten gebruikt de opnameruimte van het Doorlopend Krediet regelmatig en lost daardoor weinig af. Hierdoor kan een klant onnodig lang aan het krediet vastzitten. Dat kan leiden tot financiële problemen. Daarom stoppen we met het aanbieden van een Doorlopend Krediet. Geld opnemen uit een bestaand Doorlopend Krediet is vanaf 1 januari 2021 niet meer mogelijk.