Ga direct naar inhoud

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken en met de auto kom je overal. Lekker met z’n tweetjes of met het hele gezin. We geven je graag tips voor leuke uitjes én waar je op moet letten.

8 bijzondere weekendjes weg in eigen land

Eens in de zoveel tijd is het leuk om erop uit te gaan. Waarheen? Gewoon, in eigen land. Met deze 8 tips beleef jij een bijzonder weekendje op de mooiste plekken.

Ontdek de mooiste plekken

Avontuurlijk aangelegd? Ga goed voorbereid op weg!

Paspoort, check, zonnebrand, check. Op naar het avontuur, op naar nieuwe herinneringen. Voorkom verrassingen en ga goed voorbereid op pad. We helpen je een handje.

Bekijk onze tips


Leuke uitjes in Nederland waar je zo naartoe rijdt

Eens in de zoveel tijd is het leuk om er met het gezin op uit te gaan. Nederland heeft genoeg leuke uitjes voor je in petto. Pak de auto en ontdek deze leuke uitjes!

Uitjes in Nederland

Zo vind je onontdekte parels op je vakantieadres

Ga je op vakantie? Dit zijn manieren om verborgen hotspots op je vakantiebestemming te vinden. Zo kun je na het lezen leuke plekjes ontdekken.

Lees de 5 tips

Voor vertrek

Voordat je vertrekt, moet je auto niet alleen goed verzekerd zijn, maar ook goed zijn onderhouden. Wij vertellen je waar je op moet letten.

Lees meer over voor vertrek

Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Lees meer over op de weg