Ga direct naar inhoud

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken en met de auto kom je overal. Lekker met z’n tweetjes of met het hele gezin. We geven je graag tips voor leuke uitjes én waar je op moet letten.


8 bijzondere weekendjes weg in eigen land

Eens in de zoveel tijd is het leuk om erop uit te gaan. Waarheen? Gewoon, in eigen land. Met deze 8 tips beleef jij een bijzonder weekendje op de mooiste plekken.

Ontdek de mooiste plekken

Leuke dagjes uit met het hele gezin

Van Koesafari in Arriën tot AlpacaWorld in Rutten: in heel Nederland beleef jij met je gezin de leukste dagjes uit. Voor jong en oud, met deze uitjes beleven jullie pret voor 10!

Laat je inspireren

6 bestemmingen waar je last minute naartoe rijdt

Met deze bestemmingen vertrek je vandaag nog op last minute autovakantie. Ontdek de mooiste, leukste autovakanties waar je in 1 dag naartoe rijdt.

Bekijk de vakantiebestemmingen

Zo kom je ontspannen aan op je bestemming

We leiden een druk leven waarin de auto vaak een grote rol speelt. Onderweg naar werk, de kinderen naar school brengen, ze later op de dag naar vriendjes brengen en natuurlijk tussendoor nog even boodschappen doen. In de dagelijkse drukte is het soms een uitdaging om ontspannen op je bestemming aan te komen.

Tips voor een rustige, fijne rit


Leuke uitjes in Nederland waar je zo naartoe rijdt

Eens in de zoveel tijd is het leuk om er met het gezin op uit te gaan. Nederland heeft genoeg leuke uitjes voor je in petto. Pak de auto en ontdek deze leuke uitjes!

Uitjes in Nederland

Voor vertrek

Voordat je vertrekt, moet je auto niet alleen goed verzekerd zijn, maar ook goed zijn onderhouden. Wij vertellen je waar je op moet letten.

Lees meer over voor vertrek

Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Lees meer over op de weg