Ga direct naar: inhoud

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken en met de auto of het vliegtuig kom je overal. Lekker met z’n tweetjes of met het hele gezin. We geven je graag tips voor leuke uitjes én waar je op moet letten.


Avontuurlijk aangelegd?
Ga voorbereid op weg!

Het aftellen is nu echt begonnen, je gaat erop uit. Op naar het avontuur, op naar nieuwe herinneringen! Ga goed voorbereid op pad en voorkom verrassingen.

Lees meer over een goede voorbereiding

Leuke dagjes uit met het hele gezin

Van Koesafari in Arriën tot AlpacaWorld in Rutten: in heel Nederland beleef jij met je gezin de leukste dagjes uit. Voor jong en oud, met deze uitjes beleven jullie pret voor 10!

Ontdek alle uitjes

Relaxed op vakantie met het gezin

Gezellig met het gezin kamperen en even heerlijk weg van de dagelijkse beslommeringen. Tijd met elkaar doorbrengen is reden nummer één voor gezinnen om op vakantie te gaan.

Tips om relaxed op vakantie te gaan

Zo kom je ontspannen aan op je bestemming

We leiden een druk leven waarin de auto vaak een grote rol speelt. Onderweg naar werk, de kinderen naar school brengen, ze later op de dag naar vriendjes brengen en natuurlijk tussendoor nog even boodschappen doen. In de dagelijkse drukte is het soms een uitdaging om ontspannen op je bestemming aan te komen.

Tips voor een rustige, fijne rit

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Voor vertrek

Voordat je vertrekt, moet je auto niet alleen goed verzekerd zijn, maar ook goed zijn onderhouden. Wij vertellen je waar je op moet letten.

Lees meer over voor vertrek

Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Lees meer over op de weg