Ga direct naar inhoud

Jouw gezondheid

Een gezond lichaam en gezonde geest geven ​je de mogelijkheid om de dingen te doen die je graag wilt. Daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Hier lees je tips over voeding, beweging, ontspanning en geluk!​

6 feiten en fabels over zonnen

De zon kan slecht voor je huid zijn. Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders krijgt huidkanker. Weet jij hoe je verantwoord kunt zonnen? Test je kennis!

Lees meer

Een allergische reactie na een insectenbeet, wat nu?

Jeukende huid, duizeligheid of zelfs shock. Een allergische reactie door een insect is soms gevaarlijk. Wat zijn alle symptomen? En heb je medicatie nodig?

Lees meer

Kunst is goed voor je gezondheid

Musea, theaters en concerten zijn goed voor je culturele ontwikkeling. Maar wist je dat cultuur ook goed voor je gezondheid is? Bekijk waarom kunst gezond is!

Lees meer

Met deze 6 tips houd je sporten wél vol

Sporten is gezond voor je. Toch raak je soms je motivatie kwijt. Of je nu buiten sport, thuis of in de sportschool. Hoe kun je sporten wél volhouden? Bekijk de tips!

Lees meer

Combinatiepolis: hoe zit dat met keuzevrijheid?

Onze Zorg Vrij basisverzekering is een combinatiepolis. Je kiest zelf je zorgverlener en krijgt meestal 100% vergoed. Bekijk hoe dit werkt.

Lees meer

Inspiratie voor hardlopen

Wij helpen je met je sportieve doelen. Maak je eigen routes met de Hardloopplanner. Of bekijk alle hardloopevenementen in de kalender.

Lees meer

Hoe doorbreek je oude gewoontes?

Om oude gewoontes te doorbreken is het belangrijk om te weten hoe ze zijn ontstaan. Doe daarom voor jezelf eens de test in dit artikel.

Lees meer

Gezond werken? Zo doe je dat!

Wie goed in zijn vel zit, kan zich vaak beter concentreren en is productiever. Haal alles uit je (werk)dag met deze tips.

Lees meer

De magie van schouderklopjes

Gezonder eten, meer bewegen of een ander doel. Een nieuwe gewoonte aannemen gaat met vallen en opstaan. Dan is een schouderklopje extra fijn.

Lees meer