Ga direct naar inhoud

Jouw gezondheid

Een gezond lichaam en gezonde geest geven ​je de mogelijkheid om de dingen te doen je graag wilt. Daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Hier lees je tips over voeding, bewegen, ontspannen en geluk!​

De magie van schouderklopjes

Gezonder eten, meer bewegen of een ander doel. Een nieuwe gewoonte aannemen gaat met vallen en opstaan. Dan is een schouderklopje extra fijn.

Lees meer

Hoe doorbreek je oude gewoontes?

Om oude gewoontes te doorbreken is het belangrijk om te weten hoe ze zijn ontstaan. Doe daarom voor jezelf eens de test in dit artikel.

Lees meer

Makkelijk en gezond bewegen

Bewegen? Er is altijd een reden om het niet te doen, maar er zijn er meer om het wél te doen. Met deze tips beweeg je makkelijk en gezond in je dagelijks leven.

Lees meer

Gezond werken? Zo doe je dat!

Wie goed in zijn vel zit, kan zich vaak beter concentreren en is productiever. Haal alles uit je (werk)dag met deze tips.

Lees meer

Tips voor bewust en gezond eten

Bewust en gezond eten? Dat klinkt makkelijker dan het soms is. Met deze simpele tips bouw je eenvoudig aan een gezonder eetpatroon.

Lees meer

Zo voorkom je gehoorschade bij een concert of festival

Ken je dat geluid? Die nare pieptoon, nadat je net iets te dicht bij de speaker hebt gestaan? Zo voorkom je gehoorschade.

Lees meer

Warming-up tips voor (hard)lopers

Sla jij weleens een warming-up over of doe je maar wat? Met deze tips ontdek je welke oefeningen het meest geschikt zijn voor je warming-up.

Lees meer