Ga direct naar inhoud

Van baan veranderen

Als je een nieuwe baan wilt of hebt, verandert er van alles in je leven. Nieuwe werkzaamheden, andere collega’s, een nieuwe werkplek. Maar een nieuwe baan heeft ook invloed op je financiën. Ga je er financieel op vooruit in een nieuwe situatie? Wat zijn belangrijke zaken om te vergelijken als je overstapt naar een nieuwe werkgever met andere arbeidsvoorwaarden? Hoe voorkom je een pensioengat en waar kun je over onderhandelen tijdens je sollicitatie?

Wij helpen je met praktische handvaten op weg naar een nieuwe baan en zorgen ervoor dat je weet waar je op moet letten. Zodat jij je financiën op orde houdt.

Wat verandert er voor mij?

Weet jij waar je aan moet denken bij een nieuwe baan? Er verandert meer aan je financiële situatie dan je salaris. Denk bijvoorbeeld aan toeslagen en vergoedingen waar je wel of geen recht op hebt. Breng eenvoudig je financiën in kaart en krijg tips voor jouw situatie.

Gebruik de Werk Wissel Wijzer

Salaris onderhandelen bij je nieuwe baan? Dat doe je zo!

Salarisonderhandeling lastig? Welnee! Zorg dat je goed voorbereid bent en weet wat je kunt vragen. Bekijk onze tips!

Lees meer

Nieuwe baan? Haal alles uit je secundaire arbeidsvoorwaarden

Nieuwe baan? Er valt meer te onderhandelen dan over salaris. Haal alles uit de arbeidsvoorwaarden met deze tips!

Lees meer

Nieuwe baan? Vergeet niet je financiën goed te regelen

Heb je een nieuwe baan? Dan verandert er qua financiën waarschijnlijk meer dan alleen je salaris. In dit artikel ontdek je wat jij financieel moet regelen.

Lees meer