Ga direct naar inhoud

NN Art Award Public Choice

Welke kunstenaar krijgt jouw stem?

Wie van de vier genomineerde kunstenaars voor de NN Art Award verdient volgens jou de publieksprijs? Breng voor 4 juli je stem uit.

Stem op jouw favoriet

Fotograaf: Almicheal Fraay

Tijdens Art Rotterdam maakt de vakjury bekend welke kunstenaar de winnaar is van de vijfde NN Art Award. Deze keer heb jij ook invloed. Ter ere van het vijfjarige jubileum kent deze editie namelijk ook een publieksprijs. Breng nu je stem uit en wie weet wint jouw favoriet € 5.000,- van de NN Art Award Public Choice!

De kanshebbers

De NN Art Award is een aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende kunstenaar die is opgeleid aan een Nederlandse kunstopleiding. De deskundige vakjury heeft vier kunstenaars genomineerd. Dit zijn de kanshebbers waarop je kunt stemmen:

Stemmen: zo werkt het

Je hebt tot 4 juli 10.00 uur de tijd om je stem uit te brengen. Als je hebt gestemd, krijg je van Nationale-Nederlanden een e-mail met een link om je keuze te bevestigen. Als je de link aanklikt, is je stem definitief. Op zondag 4 juli maken we tijdens een livestream bekend wie de winnaar is van de NN Art Award Public Choice.

Stem op jouw favoriete kunstenaar
Bekijk de actievoorwaarden

Voorwaarden NN Art Award Public Choice

  • De stemperiode om de winnaar van de publieksprijs van de NN Art Award Public Choice 2021 te bepalen, loopt van 1 juni tot en met 4 juli 10.00 uur 2021. Buiten deze periode kan er niet gestemd worden op de vier genomineerden.
  • Om te kunnen stemmen heeft Nationale-Nederlanden een speciale stem pagina op nn.nl ontwikkeld: www.nn.nl/stem. Stemmen mogen alleen geworven worden en zijn alleen geldig als deze via het stemformulier zijn uitgebracht.
  • De stem is alleen geldig als het gehele stemtraject volledig is afgerond (d.w.z. ook bevestigd per mail).
  • Per persoon kan maar één keer gestemd worden.
  • Nationale-Nederlanden is bevoegd tot het uitsluiten van stemmen bij vermoeden van fraude of onrechtmatige deelname.
  • De winnaar van de NN Art Award Public Choice 2021 wordt bepaald aan de hand van de meeste behaalde stemmen.
  • De uitgebrachte stemmen worden geanonimiseerd geteld.
  • Nationale-Nederlanden verwerkt je persoonsgegevens om met je te kunnen communiceren over de uitreiking van de NN Art Award Public Choice. Je gegevens worden een maand na de uitreiking verwijderd.
  • Op zondag 4 juli maken we tijdens een livestream bekend wie de winnaar is van de NN Art Award Public Choice.
  • Nationale-Nederlanden is niet aansprakelijk voor technische onvolmaaktheden van het stemformulier.

Kunstbeurs Art Rotterdam van 1 tot en met 4 juli

De 22e editie van kunstbeurs Art Rotterdam belooft opnieuw een inspirerend evenement te worden. Ruim honderd galeries tonen het werk van aanstormende en gevestigde talenten. In de meer dan 10.000 m2 tellende Van Nelle Fabriek is er genoeg ruimte om de RIVM-richtlijnen na te leven. Er gelden extra veiligheidsregels om een bezoek aan Art Rotterdam voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over Art Rotterdam

Cultuursponsoring

NN Group heeft een rijke traditie met cultuursponsoring vanuit ons streven om positief bij te dragen aan de maatschappij. We vinden het belangrijk om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek, bijvoorbeeld als partner van het Mauritshuis en het Nederlands Fotomuseum. Met Art Rotterdam hebben we sinds 2017 een speciale band, in de vorm van een stimuleringsprijs voor kunstenaars die zijn opgeleid aan een Nederlandse kunstopleiding. Dat is geen toeval. ‘Onze’ NN Art Award is bedoeld als een eerbetoon aan de uitzonderlijke kwaliteit van het Nederlandse kunstonderwijs en de kunstenaars die het voortbrengt. Ze verdienen het om volop in de schijnwerpers te komen en NN Group steunt ze daar graag bij.

Lees alles over onze kunst- en cultuuractiviteiten