Een onvergetelijke tijd beleven op het NN North Sea Jazz Festival? Onze support heb je! We zijn trotse partner van het iconische festival dat in 2024 op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli plaatsvindt.

Win tickets - inclusief backstage tour - voor jou en vier vrienden!

Zo maak je kans op deze onvergetelijke ervaring:

Volg Nationale-Nederlanden op Instagram of op Facebook en houd onze socials in de gaten. In de weken voorafgaand aan het NN North Sea Jazz Festival 2024 kun je tickets winnen voor jou én vier vrienden.

Actievoorwaarden

1. Deelname aan de winactie staat open vanaf 18 jaar voor iedereen in Nederland.   

2. De actie start op 19 juni 2024 en eindigt op 9 juli 2024. 

3. Er zijn drie kansen om te winnen:  

Win tickets voor vrijdag 12 juli 2024
Op 19 juni 2024 start de eerste winactie. Daarmee kun je vijf tickets voor NN North Sea Jazz inclusief backstage tour winnen voor vrijdag 12 juli 2024. De winactie publiceren we via advertenties op Instagram en Facebook. Ook posten we de winactie op ons Instagram-kanaal (nn_nederland) en ons Facebook-kanaal (Nationale-Nederlanden). Om kans te maken op deze tickets moet je uiterlijk 25 juni 2024 een reactie achterlaten onder een van de advertenties of posts (de vraag beantwoorden waarom je zou moeten winnen). Uiterlijk 27 juni 2024 maken we twee winnaars bekend onder alle posts en advertenties. 

Win tickets voor zaterdag 13 juli 2024
Op 26 juni 2024 start de tweede winactie. Daarmee kun je vijf tickets voor NN North Sea Jazz inclusief backstage tour winnen voor zaterdag 13 juli 2024. De winactie publiceren we via advertenties op Instagram en Facebook. Ook posten we de winactie op ons Instagram-kanaal (nn_nederland) en ons Facebook-kanaal (Nationale-Nederlanden). Om kans te maken op deze tickets moet je uiterlijk 2 juli 2024 een reactie achterlaten onder een van de advertenties of posts (de vraag beantwoorden waarom je zou moeten winnen). Uiterlijk 4 juli 2024 maken we twee winnaars bekend onder alle posts en advertenties. 

Win tickets voor zondag 14 juli 2024
Op 3 juli 2024 start de derde winactie. Daarmee kun je vijf tickets voor NN North Sea Jazz inclusief backstage tour winnen voor zondag 14 juli 2024. De winactie publiceren we via advertenties op Instagram en Facebook. Ook posten we de winactie op ons Instagram-kanaal (nn_nederland) en ons Facebook-kanaal (Nationale-Nederlanden). Om kans te maken op deze tickets moet je uiterlijk 9 juli 2024 een reactie achterlaten onder een van de advertenties of posts (de vraag beantwoorden waarom je zou moeten winnen). Uiterlijk 11 juli 2024 maken we twee winnaars bekend onder alle posts en advertenties. 

4. Alle deelnemers moeten een openbaar Instagram- of Facebook-account hebben, zodat we de winnaars kunnen contacten.   

5. Een onpartijdige jury beoordeelt de antwoorden onder de posts op de aangevoerde argumentatie en kiest zo uit alle inzendingen de winnaars.  

6. We nemen contact op met de winnaars via Instagram of Facebook en vragen via een persoonlijk bericht naar contactgegevens om verdere informatie te delen.

7. Winnaars moeten binnen 24 uur reageren op onze berichten, anders zijn we genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.

8. Alle spam of beledigende inzendingen (ter beoordeling aan NN) worden buiten de winactie gehouden.   

9. De prijs kan niet worden ingewisseld tegen andere prijzen of tegen tickets voor een andere datum.  

10. Deelname aan deze actie is uitgesloten voor medewerkers van NN en iedereen die direct betrokken is bij deze actie.    

11. Door deel te nemen aan deze actie, accepteer je dat persoonlijke gegevens, zoals (account)naam en adresgegevens worden verwerkt door ons. Dat doen wij om contact op te kunnen nemen met de winnaars en om de prijs toe te kunnen sturen. Uiterlijk 1 januari 2025 verwijderen wij de gegevens die wij in dit kader van de deelnemers hebben ontvangen.  Bekijk alle informatie over jouw rechten . 

Maak je bezoek aan NN North Sea Jazz onvergetelijk:

Pak de spotlight in onze Photobooth! Met jouw professionele festivalfoto maken we jouw dag écht onvergetelijk. Print jouw foto in onze stand én deel hem op Instagram met #nnNSJ24. Zo maak je ook kans op een poster van jouw foto. Iedereen die op de foto gaat, maakt er bovendien kans op zijn of haar foto terug te zien op de grote schermen naast het podium van de Nile!

De Photobooth vind je in onze stand op Central Park.


Breng een bezoek aan 'Mondrian on the move’ op het festival. Onze partner Kunstmuseum Den Haag ontwikkelde dit pop-upmuseum - met onze support - speciaal voor NN North Sea Jazz 2024. Wist je dat de gekleurde vlakken van Mondriaans wereldberoemde Victory Boogie Woogie verwijzen naar het ritme van jazz? Stap binnen in het New York van de jaren 40, waar Mondriaan overdag in zijn atelier aan het wereldberoemde schilderij werkte. En waar hij ‘s nachts de boogiewoogie danste in jazzclubs. Laat je – net als Mondriaan – grijpen door het ritme van de stad en de muziek. ‘Mondrian on the move’ is een must-see!

‘Mondrian on the move’ vind je op Central Square.

Maak het onvergetelijk, onze support heb je

Partner van NN North Sea Jazz sinds 2018

Muziek is goed voor je. Het geeft energie, ontspanning, maakt je vrolijk en ontroert. Met elkaar genieten van (live) muziek verbindt en staat garant voor een flinke dosis plezier. Kortom, muziek maakt dat we ons goed voelen. Daarom is NN sinds 2018 naamgevend partner van NN North Sea Jazz. Met onze support willen we dat zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke tijd beleven.