Ga direct naar inhoud

NN North Sea Jazz

NN Group, het moederbedrijf van Nationale-Nederlanden, is sinds 2018 naamgevend partner van North Sea Jazz.

Remco Barbier, hoofd Branding van NN Group: ‘Muziek is voor veel mensen belangrijk. Bijna iedereen luistert er dagelijks naar, en muziek speelt vaak een belangrijke rol bij de grote gebeurtenissen in het leven. Dit sluit nauw aan op onze merkbelofte ‘You matter’, waarmee we willen uitdragen dat wat belangrijk is voor onze klanten, belangrijk is voor NN. Met onze partnerships willen wij mensen de mogelijkheid bieden deel uit te maken van iets bijzonders. We zijn ervan overtuigd dat we samen met North Sea Jazz deze ambitie op inspirerende wijze verder kunnen vormgeven.’

Wat betekent muziek voor jou?

Tijdens het NN North Sea Jazz festival 2019 vroegen we bezoekers wat het festival voor hen betekent en waarom muziek belangrijk voor hen is:

NN North Sea Jazz Festival

Als gevolg van de door de Nederlandse overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, is het NN North Sea Jazz festival in 2020 niet doorgegaan en ook in 2021 zal er geen regulier festival plaatsvinden.

We vinden dat als trotse titelsponsor uiteraard ontzettend jammer, maar in deze tijd ziet ons dagelijks leven er op vele vlakken nog steeds heel anders uit. De gezondheid van ons allen staat voorop en we kijken uit naar de volgende editie van NN North Sea Jazz op 8, 9 en 10 juli 2022.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de officiële website van NN North Sea Jazz.

Naar de officiële website van NN North Sea Jazz

Partnerships

NN Group is een actief sponsor in diverse sectoren, die dicht staan bij wat mensen belangrijk vinden en waar een partnership van toegevoegde waarde kan zijn. De sponsoractiviteiten richten zich op sport en kunst, en daar is met de samenwerking met North Sea Jazz nu ook muziek aan toegevoegd. NN zoekt in deze partnerships naar gezamenlijke doelstellingen, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van de beleving van een evenement, of het aantrekken van nieuwe doelgroepen door middel van een vernieuwende aanpak.

Zo voorkom je gehoorschade bij een concert of festival

Harde muziek bij een concert of festival kan zonder gehoorbescherming tijdelijk pijnlijke of piepende oren opleveren. Gehoorschade kan ook blijvend zijn, daarom is het belangrijk je oren te beschermen.

Lees meer