Ga direct naar inhoud

NN North Sea Jazz

Al sinds 1976 biedt het North Sea Jazz festival een podium aan de beste internationale artiesten en aanstormend talent. Muziek verbindt, geeft plezier en is gewoon goed voor je. Daarom is NN sinds 2018 trotse naamsponsor en heet het festival sindsdien NN North Sea Jazz. Ook in 2024 zijn wij weer hoofdsponsor van het festival.

NN North Sea Jazz 2024

Op 12, 13 en 14 juli 2024 kunnen liefhebbers van jazz, blues, funk, soul, hiphop en R&B hun hart weer ophalen tijdens NN North Sea Jazz. Welke artiesten er dan op het podium staan? De eerste namen worden op dinsdag 30 januari om 11.00 uur bekendgemaakt op de website van NN North Sea Jazz.

Website NN North Sea JazzPartner van NN North Sea Jazz

Genieten van live muziek, gespeeld door de beste (internationale) artiesten op het gebied van o.a. jazz, blues, soul en hiphop? Onze support heb je!

Want muziek is goed voor je. Het geeft energie, ontspanning, maakt je vrolijk en ontroert. En met elkaar genieten van (live) muziek verbindt en staat garant voor een flinke dosis plezier. Het levert vaak memorabele momenten op. Kortom, muziek maakt dat we ons goed voelen. Daarom is Nationale-Nederlanden partner van NN North Sea Jazz.


“NN helpt ons om dit festival mogelijk te maken. Niet alleen in financiële zin. We bedenken ook samen activaties en we zijn samen supporters van talent.”

Jan Willen Luyken, Directeur NN North Sea Jazz Festival


Geen muziek zonder muzikanten. Daarom steunden we in 2022 en 2023 aanstormend talent om – mét onze support – hun debuut te maken op het NN North Sea Jazz Festival.

NN North Sea Jazz - Open Stage

Gudrun en Ninthe stonden in de spotlights op onze Open Stage tijdens NN North Sea Jazz Festival 2023. Deze zangeressen zijn leerlingen van de School voor Jong Talent in Den Haag, een voortraject voor het Koninklijk Conservatorium. Ze gaven een fantastisch optreden en dat smaakt naar meer… dus houd deze talenten in de gaten!

De opleiding om je kunst- of muziektalent te ontwikkelen brengt soms flinke kosten met zich mee. Nationale-Nederlanden is partner van Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent. Leerlingen die dat nodig hebben, kunnen aanspraak maken op het cultuurfonds.

Latanya Alberto

In 2023 gaven we support aan zangeres Latanya Alberto in aanloop naar en tijdens haar debuut op het grote podium van NN North Sea Jazz. Latanya Alberto greep deze kans met beide handen aan om met haar muziek en haar positieve maatschappelijke boodschap een breder publiek te bereiken.

Meer over Latanya Alberto

Gaidaa

In 2022 stond Gaidaa voor het eerst op het podium van NN North Sea Jazz. In deze mini docu volgen we haar vanaf de plek waar alles begon; bij haar ouders thuis in Eindhoven, tot haar optreden bij NN North Sea Jazz.

Meer over Gaidaa