Ga direct naar inhoud

NN North Sea Jazz

NN Group, het moederbedrijf van Nationale-Nederlanden, is sinds 2018 naamgevend partner van North Sea Jazz.

Remco Barbier, hoofd Branding van NN Group: ‘Muziek is voor veel mensen belangrijk. Bijna iedereen luistert er dagelijks naar, en muziek speelt vaak een belangrijke rol bij de grote gebeurtenissen in het leven. Dit sluit nauw aan op onze merkbelofte ‘You matter’, waarmee we willen uitdragen dat wat belangrijk is voor onze klanten, belangrijk is voor NN. Met onze partnerships willen wij mensen de mogelijkheid bieden deel uit te maken van iets bijzonders. We zijn ervan overtuigd dat we samen met North Sea Jazz deze ambitie op inspirerende wijze verder kunnen vormgeven.’

Wat betekent muziek voor jou?

Tijdens het NN North Sea Jazz festival 2019 vroegen we bezoekers wat het festival voor hen betekent en waarom muziek belangrijk voor hen is:

NN North Sea Jazz 2020

Als gevolg van de door de Nederlandse overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan ook helaas NN North Sea Jazz 2020 niet doorgaan.

De festivalorganisatie was er helemaal klaar voor, het programma was rond, de artiesten geboekt.
We vinden het uiteraard ontzettend jammer, maar in deze tijd ziet ons dagelijks leven er op vele vlakken heel anders uit dan we hadden verwacht en de gezondheid van ons allen staat nu voorop.

De volgende editie van NN North Sea Jazz vindt plaats op 9, 10 en 11 juli 2021. Wij kijken er alvast naar uit.

Naar de officiële website van NN North Sea Jazz

Partnerships

NN Group is een actief sponsor in diverse sectoren, die dicht staan bij wat mensen belangrijk vinden en waar een partnership van toegevoegde waarde kan zijn. De sponsoractiviteiten richten zich op sport en kunst, en daar is met de samenwerking met North Sea Jazz nu ook muziek aan toegevoegd. NN zoekt in deze partnerships naar gezamenlijke doelstellingen, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van de beleving van een evenement, of het aantrekken van nieuwe doelgroepen door middel van een vernieuwende aanpak.

Zo voorkom je gehoorschade bij een concert of festival

Harde muziek bij een concert of festival kan zonder gehoorbescherming tijdelijk pijnlijke of piepende oren opleveren. Gehoorschade kan ook blijvend zijn, daarom is het belangrijk je oren te beschermen.

Lees meer