Ga direct naar inhoud

NN North Sea Jazz

De 45e editie van het NN North Sea Jazz Festival is verplaatst naar 2022. Van 7 t/m 10 juli kun je genieten van vier dagen lang jazz, funk en soul. Ben jij erbij?

Programma NN North Sea Jazz 2022

De eerste namen voor het programma van 2022 zijn bekend. Op donderdag opent NN North Sea Jazz Festival met een exclusief concert van John Legend in de Maas. Ook Lionel Richie en Alicia Keys staan al geboekt. Meer namen worden in de komende maanden bekendgemaakt. Lees alles over het programma en de kaartverkoop op de website van het festival.

Naar de officiële website van NN North Sea Jazz

Wat betekent muziek voor jou?

Tijdens het NN North Sea Jazz festival 2019 vroegen we bezoekers wat het festival voor hen betekent en waarom muziek belangrijk voor hen is.

Trotse sponsor van NN North Sea Jazz Festival

NN Group en North Sea Jazz hebben onlangs aangekondigd de succesvolle samenwerking met drie jaar te verlengen. Dailah Nihot, lid van de Management Board NN Group: ‘We zijn trotse sponsor van het NN North Sea Jazz festival en zetten dit mooie en inspirerende partnership graag voort. Het past goed binnen ons streven om actief bij te dragen aan verschillende culturele activiteiten in de Nederlandse samenleving. In onze partnerships zetten we ons in voor het behalen van gezamenlijke doelstellingen, zoals de beleving van een evenement, of het aantrekken van nieuwe doelgroepen. Het NN North Sea Jazz festival wordt al jaren door vele duizenden gasten bezocht en gewaardeerd. Het festival geeft de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en samen van topartiesten en hun muzikale kunsten te genieten. Wij kijken uit naar de komende drie jaar!’

Lees het hele persbericht

Partnerships

De sponsoractiviteiten van NN richten zich op hardlopen, cultuur, en muziek. Als supporter van alle hardlopers is NN sponsor van toonaangevende hardloopevenementen in Nederland, zoals NN Rotterdam Marathon en NN CPC Loop Den Haag en helpt hardlopers bij het behalen van hun sportieve doelen. Ook is NN ook medeoprichter van het NN Running Team, het eerste professionele hardloopteam ter wereld.

In de kunst- en cultuursector is het voornaamste doel kunst toegankelijker te maken voor een breed publiek. NN is onder meer hoofdsponsor van het Mauritshuis in Den Haag, en partner van het Nederlands Fotomuseum, kunstbeurs Art Rotterdam en het Kunstmuseum Den Haag. Naast het NN North Sea Jazz festival is NN in muziek ook founding partner van de Dutch Dance Quiz, een online ode aan 30 jaar Nederlandse dance cultuur.