Ga direct naar inhoud

Toegang tot de beste zorg voor expats

Gaan je werknemers naar het buitenland om voor je bedrijf te werken? Of komen ze vanuit het buitenland naar Nederland? Dan ondersteunen we jou en je werknemer. We helpen met de afstemming met de internationale zorgverzekeringen.

Met de Expat Health Service zorg je ervoor dat je expats goed verzekerd zijn en overal naar de beste zorgverleners kunnen. Nationale-Nederlanden werkt samen met internationale zorgverzekeraars die ieder beschikken over een wereldwijd netwerk. Ze hebben kennis van de lokale markt en zijn compliant in die landen waar dit vereist is.

Dit geeft jou als werkgever de zekerheid dat je expats en hun gezin goed en voordelig verzekerd zijn tegen zorgkosten. Ook als die zorgkosten (gedeeltelijk) buiten de dekking van de Nederlandse basisverzekering vallen. En met één serviceloket houden we het overzichtelijk voor zowel jou als je werknemer.

Neem contact op met team Buitenland op 046 459 51 36. We helpen je graag met persoonlijk buitenlandadvies.

De belangrijkste voordelen op een rij

  • De zekerheid dat je expats en hun gezin goed en voordelig verzekerd zijn tegen zorgkosten volgens internationale standaarden.
  • Een wereldwijd zorg- en inkoopnetwerk dat de beste verzekeringsoplossingen mogelijk maakt. • Kosteneffectieve oplossingen. Ook als die zorgkosten (gedeeltelijk) buiten de dekking van de Nederlandse basisverzekering vallen.

Zoek een onafhankelijk adviseur

Neem contact op met je adviseur of vindt een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.