Ga direct naar inhoud

Verzekeringen voor webshops

  • Stel één pakket met verzekeringen samen
  • Pakketkorting oplopend tot 10%
  • Elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen

Bereken je premie

Sluit direct af

Eén pakket met verzekeringen

Een webshop runnen is anders dan een fysieke winkel. En ook wat je online verkoopt bepaalt de risico’s. Welke verzekeringen je nodig hebt, begint bij jou. Met het Zekerheidspakket ben je verzekerd voor risico’s die passen bij jouw situatie. Ontdek de mogelijkheden.

Belangrijkste voordelen

  • Verzekerd voor verlies en beschadiging van goederen onderweg
  • Garantie tegen onderverzekering bij wisselende voorraad
  • Voorraad op meerdere locaties te verzekeren
  • Dekking voor omzetverlies door storing op de website

Nieuw: de Cyberverzekering

Beschermt tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit.

  • Inclusief 24/7 hulp bij cyberincidenten
  • Tijdelijk 20% korting op persoonlijk preventieadvies

Meer informatie

Onze meest gekozen webwinkelverzekeringen

Bij ons ben je verzekerd tegen de meest voorkomende bedrijfsrisico’s. Dan kun jij zonder zorgen je webshop blijven runnen, wat er ook gebeurt. Bekijk hieronder de verzekeringen die eigenaren van webshops het meest kiezen.

Aansprakelijkheid

Je moet er niet aan denken: een verkocht product veroorzaakt schade of letsel bij een klant. Of je hiervoor opdraait, hangt af van allerlei factoren.

Meer informatie

Goederentransport

Het risico op verlies of beschadiging van goederen die worden vervoerd, is vaak voor jouw rekening omdat je verantwoordelijk bent voor een goede verzending.

Meer informatie

Voorraad en inventaris

Een brand verwoest je voorraad. Daardoor kan het voortbestaan van je bedrijf in gevaar komen. Het overkwam Makeupshoppen.

Bedrijfsschade

Door een storing is de website niet bereikbaar of je moet opnieuw voorraad opbouwen na een brand. Dan kan je omzet mislopen.

Meer informatie

Waarom een verzekering in het Zekerheidspakket?

Elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen
Binnen het pakket nooit dubbel verzekerd
Pakketkorting oplopend tot 10% vanaf twee verschillende verzekeringen

Ontvang een vrijblijvend aanbod via een verzekeringsadviseur

Ken je alle risico’s? Waarvoor is verzekeren nodig en waarom? Een verzekeringsadviseur neemt contact op en bekijkt jouw situatie en wensen. Geheel vrijblijvend.

Bereken je premie

Op de Webwinkel Vakdagen 2019

Business partner van Thuiswinkel.org

Vanuit onze rol helpen we graag mee aan een sterke en gezonde e-commercebranche. Daarom delen we onze kennis over risico’s die webshops lopen en hoe ze daarmee om kunnen gaan.

Lees meer


De kracht van een verzekeringsadviseur

Wanneer je een verzekering online afsluit krijg je van ons een adviseur toegewezen. Deze adviseur controleert je aanvraag en voorziet je telefonisch van advies. Zo weet je zeker dat je jouw bedrijf goed verzekert.

Als zzp’er krijg je ZZP Nederland als adviseur. Je wordt dan ook automatisch lid van ZZP Nederland met diverse voordelen. Ben je mkb’er? Dan wordt Polis Centraal je adviseur. Uiteraard kun je ook zelf een adviseur zoeken en hier een afspraak mee maken.

Sluit direct af

Zoek een adviseur