Ga direct naar inhoud

Wagenparkverzekering

  • Drie jaar nieuwwaarderegeling voor personen- en bestelauto’s*
  • Eén jaar aanschafwaarderegeling voor vrachtauto’s
  • Accessoires standaard meeverzekerd
  • Geen verhoogd eigen risico voor jonge bestuurders

* Deze nieuwwaarderegeling voor bestel- en personenauto’s geldt ongeacht of u de eerste eigenaar bent.

Al uw bedrijfsauto’s op één polis

Heeft u een wagenpark? Dan bestaat het risico dat uw auto’s stil komen te staan door schade. Met onze Wagenparkverzekering verzekert u al uw personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens op één polis. U kunt de verzekering aanvragen voor minimaal zeven bedrijfsauto's.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met onze Wagenparkverzekering bent u verzekerd in alle landen die we vermelden op de groene kaart. De WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) verzekert de schade die anderen oplopen door uw bedrijfsauto's en waar u aansprakelijk voor bent. Wilt u ook schade aan uw eigen bedrijfsauto’s verzekeren? Kiest dan voor WA + Beperkt Casco of WA + Casco. Per bedrijfsauto of aanhangwagen kiest u zelf welke dekking u wilt. Zo stemt u de verzekering precies af op wat u nodig heeft.

Uw dekking (WA) (WA + Extra) (WA + Casco)
Schade aan een ander die een medewerker met uw bedrijfsauto veroorzaakt
Schade tussen eigen auto's
Hulp van onze preventieadviseur
Dekking in het buitenland
24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
Schade aan uw eigen auto door diefstal, ruitbreuk, brand, botsing met een dier, storm, hagel en joyriding
Schade aan uw eigen auto door een botsing met een andere oorzaak
Uw nieuwe personen- of bestelauto drie jaar verzekerd voor nieuwwaarde
Uw vrachtauto één jaar verzekerd voor aanschafwaarde

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Schade die u oploopt als bestuurder
  • Schade aan auto’s of aanhangwagens die u huurt
  • Schade die u opzettelijk veroorzaakt

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Wagenparkverzekering dekt. Hoeveel we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico.

Aanvullende dekkingen

  • Dekking Motorrijtuigrechtsbijstand: vergoedt juridische bijstand en rechtshulp na een ongeval
  • Schadeverzekering voor inzittenden (SVI): vergoedt de schade die een inzittende door een ongeval oploopt, ongeacht wie schuldig is

Rijmonitor

Met Rijmonitor registreert en analyseert u het rijgedrag van uw medewerkers. Dit heeft een positief effect op het rijgedrag. Medewerkers rijden bewuster, veiliger en zuiniger. Het gebruik van Rijmonitor levert een bijdrage aan minder schades, minder reparatiekosten en brandstofbesparing. Zo kunt u onbezorgd blijven ondernemen én kunt u maximaal 5% korting krijgen op de netto premie. De netto premie is de premie die u betaalt zonder onze administratiekosten en de provisie voor uw verzekeringsadviseur.

Aanbieders van meetapparatuur

Bespaar met uw wagenpark

Via datagedreven coaching.

Maak kennis met Hello Mobility

Vaste klantenkorting oplopend tot 10%

De premie van uw Wagenparkverzekering hangt onder andere af van uw beroep en de dekking die u kiest. Voor ieder jaar dat u langer bij ons verzekerd blijft, ontvangt u een vaste klantenkorting die oploopt tot 10%. Vraag uw verzekeringsadviseur naar een oplossing die bij u past.

Afsluiten via uw verzekeringsadviseur

Wilt u de Wagenparkverzekering afsluiten voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie? Uw verzekeringsadviseur vertelt u alles wat u moet weten, berekent uw premie én sluit de verzekering voor u af. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade