Ga direct naar inhoud

Vrachtautoverzekering

  • In veel gevallen tot één jaar na aanschaf de aanschafwaarde vergoed
  • Schade door het werken met gemonteerde laad-/loskranen mee te verzekeren
  • Geen no-claim verlies bij schade door werken met, of aan, de opgebouwde laad-/loskraan

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Uw wettelijke aansprakelijkheid gedekt

Raakt u betrokken bij een verkeersongeluk? En raakt een andere weggebruiker door uw toedoen gewond? De kosten die dan voor uw rekening komen, kunnen flink oplopen. Daarom is een WA-verzekering voor iedere eigenaar van een vrachtauto wettelijk verplicht. Met de Vrachtautoverzekering voldoet u aan deze wettelijke verplichting.

De Vrachtauto­verzekering in het Zekerheidspakket

De Vrachtautoverzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Schade aan eigen auto mee te verzekeren

Met de WA-dekking voldoet u aan de verplichting om uw wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Wilt u schade aan de vrachtauto zelf ook verzekeren? Dan kiest u voor WA + Beperkt Casco of WA + Casco.

Diverse uitbreidings­mogelijkheden

Ook de schade verzekeren die de inzittenden lijden door een ongeval? Of juridische bijstand en rechtshulp na een ongeluk? De Vrachtauto­verzekering breidt u eenvoudig uit met de Schadeverzekering voor inzittenden (SVI) of de Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. Verder is de verzekering uit te breiden met een dekking voor de opgebouwde laad-/loskraan. Eventueel met dekking voor schade door eigen gebrek.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Vrachtautoverzekering bent u verzekerd in Nederland en in een aantal andere landen. Deze landen vindt u op de groene kaart die u van ons krijgt. Deze verplichte WA-dekking dekt materiële schade en letselschade die u met de vrachtauto aan anderen toebrengt. Wilt u ook schade aan uw vrachtauto verzekeren? Dan kiest u voor WA + Beperkt Casco of WA + Casco.

Aanvullende verzekeringen

  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen: vergoedt juridische bijstand en rechtshulp na een ongeluk
  • Schadeverzekering voor inzittenden (SVI): vergoedt de schade die de inzittenden lijden door een ongeval, ongeacht wie schuldig is

Heeft u meer dan tien bedrijfswagens? Vraag uw adviseur naar onze verzekeringsmogelijkheden. Of bel met Nationale-Nederlanden op 070 513 09 29.

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Vrachtautoverzekering - Zekerheidspakket

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Aansprakelijkheid voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het deelnemen aan een snelheidswedstrijd
  • Als u personen tegen betaling vervoert
  • Als de schade is veroorzaakt door een bestuurder zonder geldig rijbewijs
  • Als u schade met opzet veroorzaakt.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Vrachtautoverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerd bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Vrachtautoverzekering zetten we voor u op een rij.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw vrachtautoverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade