Ga direct naar inhoud

Huurdersbelangverzekering

 • Vergoedt de herstelkosten bij schade aan uw huurdersbelang
 • Garantie tegen onderverzekering
 • De schade hersteld wanneer het u uitkomt

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Snel weer aan de slag na schade

Huurt u een bedrijfsgebouw? En heeft u zelf verbeteringen aangebracht of aanpassingen overgenomen van de vorige huurder, zoals een parketvloer, tegelwerk of een pantry? De Huurdersbelangverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt de schade aan deze voorzieningen. Zo kunt u snel weer aan de slag.

De Huurdersbelang­verzekering in het Zekerheids­pakket

De Huurdersbelang­verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Garantie tegen onderverzekering

Het kan voorkomen dat de schade aan uw huurdersbelang groter is dan het verzekerde bedrag. Dan bent u onderverzekerd. De Huurdersbelangverzekering garandeert dat de totale schade aan deze aanpassingen toch helemaal vergoed wordt.

Schade - Schade melden - Nationale-Nederlanden

De schade hersteld wanneer het u uitkomt

Heeft u schade? Schade opnemen en herstellen doen we niet alleen overdag, maar ook buiten kantooruren: doordeweeks tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Deze service kost u niets extra.

De Huurdersbelang­verzekering op maat

Niet ieder bedrijf of risico is hetzelfde. Daarom hebben we de Huurdersbelangverzekering ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. Deze verzekering kunt u alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Waarvoor bent u verzekerd?

Materiële schade door:

 • brand
 • diefstal
 • neerslag
 • lekkage
 • blikseminslag
 • ontploffing
 • vandalisme

Als de schade te repareren is, vergoeden we de herstelkosten. Anders de herbouwkosten.

Verzekeringskaarten

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

 • Schade door een aardbeving of overstroming
 • Schade door grondwater
 • Schade aan glas. Daarvoor heeft u een aparte Glasverzekering nodig.
 • Schade aan uw inventaris en handelswaren. Daarvoor heeft u een aparte Inventarisverzekering of Goederenverzekering nodig.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Huurdersbelangverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Huurdersbelangverzekering zetten we voor u op een rij.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw huurdersbelangverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade