Ga direct naar inhoud

Goederentransportverzekering

 • Allriskdekking tijdens transport en bij overslag
 • Bederf van goederen meeverzekerd
 • Oorlogs- en stakersrisico standaard meeverzekerd

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Zekerheid bij het vervoeren van uw goederen

Raken de goederen die worden vervoerd kwijt of beschadigd? Brand in een overslagloods? De Goederentransportverzekering van Nationale-Nederlanden dekt de schade door verlies en beschadiging van uw goederen onderweg. Of dat nu per vrachtwagen is, per trein, schip of vliegtuig.

De Goederen­transport­verzekering in het Zekerheids­pakket

De Goederen­transport­verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Allriskdekking tijdens transport en bij overslag

De Goederentransport­verzekering heeft een allriskdekking. De verzekering dekt de schade tijdens het transport van uw goederen bij diefstal, verlies, beschadiging, bederf en stakingen.

Bederf van goederen meeverzekerd

Bederven goederen die u laat vervoeren onderweg, bijvoorbeeld door het uitvallen, het niet of verkeerd gebruiken van een koelinstallatie? De schade die u lijdt wordt met de Goederentransport­verzekering vergoed.

De Goederen­transport­verzekering op maat

Niet ieder bedrijf of risico is hetzelfde. Daarom hebben we de Goederen­transportverzekering ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. Deze verzekering kunt u alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Waarvoor bent u verzekerd?

U bent verzekerd tegen schade bij:

 • diefstal
 • verlies
 • beschadiging
 • bederf
 • stakingen

U kunt kiezen voor Europadekking (inclusief Marokko, Tunesië, Turkije en Algerije) of werelddekking. U bent ook verzekerd als het vervoer van de goederen vóór de einddatum van de verzekering begint, en de schade plaatsvindt ná de einddatum van de verzekering

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Goederentransportverzekering - Zekerheidspakket

Waarvoor bent u bijvoorbeeld niet verzekerd?

 • Voor schade aan spullen waarin u niet mag handelen omdat ze gebruikt kunnen worden voor oorlogsvoering (dual use goederen)
 • Voor schade aan zendingen naar risicolanden waarmee u niet mag handelen of waarvoor u geen geldige import- of exportvergunning heeft
 • Voor schade aan goederen die bederven doordat ze niet met het juiste vervoermiddel zijn vervoerd

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Goederentransportverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Goederentransportverzekering zetten we voor u op een rij.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw goederentransportverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade