Ga direct naar inhoud

Exploitatiekosten­verzekering

  • Vergoeding van extra kosten voor uw (zorg)instelling bij schade
  • De continuïteit van uw instelling beschermd
  • Ook kosten vergoed van maatregelen waarmee u schade probeerde te voorkomen

Geen zorgen over extra kosten bij schade

Is er schade in uw instelling? En belemmert dit de normale activiteiten van uw instelling? De exploitatiekosten­verzekering vergoedt een verhoging van de exploitatiekosten en/of schade door een vermindering van uw inkomsten. Zo voorkomt u dat de continuïteit van uw instelling door een gedekte gebeurtenis in gevaar komt en kunt u snel weer aan de slag.

Continuïteit bedrijf gewaarborgd

Is er schade in uw instelling en kunnen daardoor de bedrijfsactiviteiten niet of niet geheel worden uitgevoerd? Met de Exploitatiekosten­verzekering kunt u de activiteiten blijven uitvoeren, desnoods op een andere locatie of bij een andere instelling.

Wanneer krijgt u uw kosten vergoed?

Maakt u kosten om schade te voorkomen, maar hadden de maatregelen niet het gewenste resultaat? Dan krijgt u deze bereddingskosten toch volledig vergoed.

Schade vaststellen wanneer ú wilt

Heeft u schade? Schade laten vaststellen hoeft niet alleen overdag, maar kan ook buiten kantooruren: doordeweeks tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Deze service kost u niets extra.

Afsluiten via uw verzekeringsadviseur

Deze verzekering kunt u op dit moment alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Waarvoor bent u verzekerd?

De Exploitatiekostenverzekering vergoedt een verhoging van de exploitatiekosten en/of een vermindering van uw inkomsten. Dit zijn kosten voor het uitbesteden van werkzaamheden, extra zorg en het overbrengen van bewoners naar andere (zorg)locaties.

Wat krijgt u vergoed?

De extra kosten die u maakt en die niet waren gebudgetteerd, krijgt u helemaal vergoed tot maximaal de verzekerde som. De betaling stopt onder andere als de afgesproken uitkeringstermijn is afgelopen of eerder als alle kosten zijn vergoed om de bedrijfsactiviteiten weer uit te kunnen voeren.

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Bedrijfsschadeverzekering Dekking Exploitatiekosten Zekerheid op Maat

Waarvoor bent u niet verzekerd?

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Exploitatiekostenverzekering dekt. Hoeveel we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden.

Uw premie

Uw premie hangt af van de hoogte van de verzekerde som. Elke situatie is anders. Een verzekeringsadviseur doet u graag een aanbod dat bij u past.

Vind een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

Afsluiten

Afsluiten via uw verzekeringsadviseur

Wilt u deze verzekering afsluiten voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie? Uw verzekeringsadviseur vertelt u alles wat u moet weten, berekent uw premie én sluit de verzekering voor u af.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade

Veelgestelde vragen
_1462205_