Ga direct naar: inhoud

Evenementenverzekering

  • Kies zelf uw dekking
  • Tot vlak voor het evenement af te sluiten
  • Geschikt voor bedrijven en particulieren

Geen zorgen met een goed verzekerd evenement

Als u een evenement organiseert, wilt u goed verzekerd zijn. Bijvoorbeeld als u bij schade aansprakelijk bent of als het evenement niet door kan gaan door externe oorzaken. Met de Evenementenverzekering verzekert u zich tegen die financiële gevolgen.

Kies zelf uw dekking

Niet elk evenement heeft dezelfde risico’s. Daarom kiest u met de Evenementenverzekering zelf welke rubrieken u opneemt. Zo bent u in één keer verzekerd tegen de risico’s die passen bij uw evenement.

Tot vlak voor het evenement af te sluiten

We begrijpen dat u met het organiseren van een evenement erg druk bent. Dan is het fijn om te weten dat u de Evenementenverzekering tot vlak voor het evenement kunt aanvragen, wijzigen en uitbreiden.

Uitgebreide onkostendekking

Kiest u voor de rubriek Onkosten? Dan bent u verzekerd als het evenement geannuleerd of uitgesteld moet worden. Bijvoorbeeld wanneer een hoofdpersoon het laat afweten, ook als dat familie is of de hoofdpersoon ouder is dan zeventig jaar.

Afsluiten via uw verzekeringsadviseur

Deze verzekering kunt u op dit moment alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij een adviseur.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Waarvoor bent u verzekerd?

De Evenementenverzekering is opgebouwd uit een aantal losse rubrieken. U kunt één rubriek kiezen of er meerdere combineren. Lees meer onder de tab 'Rubrieken'.

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Evenementenverzekering

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Evenementenverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico.

Uw premie

Uw premie

Uw premie hangt af van de rubriek(en) die u kiest. Elke situatie is anders. Een verzekeringsadviseur doet u graag een aanbod dat bij u past.

Vind een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

Rubrieken

Rubrieken

De Evenementenverzekering is opgebouwd uit een aantal losse rubrieken. U kunt één rubriek kiezen of er meerdere combineren.

Rubriek Dekking Uitbreiding
Aansprakelijkheid Aansprakelijkheid voor zaak- en personenschade. Dekking voor schade aan gebouwen die onder uw toezicht vallen.
Onkosten Onkosten door het annuleren of uitstellen van het evenement. Ook bij het niet komen opdagen van hoofdpersonen.
Ongevallen (alleen in combinatie met een andere rubriek) Ongeval bij leden / vrijwilligers van de organisatie. Bij overlijden: € 2.500,- of € 5.000,- Bij blijvende invaliditeit: € 25.000,- of € 50.000,- Dekking van medische kosten tot € 500,- per persoon.
Casco Verlies of beschadiging van verzekerde goederen tijdens transport en verblijf.
Extreem weer (alleen in combinatie met de rubriek ‘Onkosten’) Onkosten door afzeggen of uitstellen van het evenement door weersomstandigheden, tot uiterlijk tien dagen voor het evenement aan te vragen.
Geld Verlies van geld tijdens het verblijf en transport.
Ook gedekt is schade door vals geld.
Afsluiten

Afsluiten via uw verzekeringsadviseur

Wilt u deze verzekering afsluiten? Of wilt u meer informatie? De verzekeringsadviseur vertelt u alles wat u moet weten, berekent uw premie én sluit de verzekering voor u af.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Schade melden

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade

Veelgestelde vragen
_1459291_