Ga direct naar inhoud

Eigen vervoerverzekering

  • 24 uur per dag verzekerd voor spullen in uw bedrijfswagen
  • Geen onderverzekering
  • Verzekerd in heel Europa

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Goed verzekerd op weg

Is gereedschap of een bestelling beschadigd of uit uw bedrijfswagen gestolen? Dan vergoedt de Eigen vervoerverzekering de kosten voor de reparatie of aankoop van vervangende spullen.

De Eigen vervoer­verzekering in het Zekerheids­pakket

De Eigen vervoer­verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheids­pakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Ook buiten werktijden verzekerd

De verzekering geldt 24 uur per dag in heel Europa. Als u rijdt, maar ook als u geparkeerd staat. Extra beveiligingsmaatregelen, zoals extra sloten of een alarm, zijn niet nodig.

Geen onderverzekering

Is de waarde van de goederen die u in uw bedrijfswagen heeft hoger dan het verzekerde bedrag? Dan bent u onderverzekerd. Is er schade of diefstal van een gedeelte van deze goederen? Dan vergoeden wij toch de totale schade aan deze spullen tot het verzekerd bedrag.

Waarvoor bent u verzekerd?

De Eigen vervoerverzekering dekt:

  • De reparatiekosten van beschadigde of de factuurwaarde van gestolen spullen
  • De reparatiekosten of dagwaarde van beschadigd of gestolen gereedschap

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Eigen vervoerverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Eigen vervoerverzekering zetten we voor u op een rij.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Diefstal zonder sporen van braak
  • Diefstal van spullen uit een open aanhanger of aanhangwagen met dekzeil
  • Schade die geleidelijk ontstaan is, zoals roest
  • Spullen die kwijt zijn zonder duidelijke oorzaak

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Eigen vervoerverzekering - Zekerheidspakket

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw eigen vervoerverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade