Ga direct naar inhoud

Dierenverzekering

  • Vergoedt onder andere schade door brand, storm, hagel en vandalisme
  • Opruimingskosten standaard verzekerd
  • Bij schade is vervoer naar en verblijf op een andere locatie gedekt

Een verzekering voor dieren

Heeft u bedrijfsmatig pluimvee, varkens, rundvee, schapen of geiten? De Dierenverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt schade door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en vandalisme. Ook vergoeden we standaard vervoer en verblijf bij schade. Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

De Dierenverzekering in het Zekerheidspakket

De Dierenverzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. We hebben per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Waar bent u voor verzekerd?

Met de Dierenverzekering van Nationale-Nederlanden bent u verzekerd tegen sterfte van uw dieren door bijvoorbeeld brand. Ook de kosten van een dierenarts worden soms vergoed. Kosten voor opruiming zijn standaard meeverzekerd voor 20% van de verzekerde som, ook als de totale schadevergoeding boven de verzekerde som uit komt. Moeten de dieren na een schade tijdelijk ergens anders worden gehuisvest? Dan zijn de kosten voor vervoer en verblijf elders ook standaard meeverzekerd.

Voor pluimveehouders en/of varkenshouders is er een optionele dekking Gevolgschade Uitval Regelapparatuur (GUR). En voor rundvee kunt u kiezen voor de Dekking Ziekte & Ongevallen.

Verzekerde bedragen

U bepaalt aan de hand van het aantal dieren wat het verzekerde bedrag moet zijn (de verzekerde som). Al uw dieren samen kunt u tot maximaal € 7.500.000,- verzekeren.

Waar bent u niet voor verzekerd?

  • Herten/Reeën
  • Paarden
  • Konijnen
  • Pelsdieren
  • Vissen
  • Exotische dieren / tropische vogels / reptielen

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Dierenverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico.

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Dierenverzekering - Zekerheidspakket Agrarisch

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Uw premie

Uw premie hangt af van onder meer uw bedrijfsactiviteit(en), het object dat u verzekert en de dekking die u kiest. Elke situatie is anders. Een verzekeringsadviseur doet u graag een aanbod dat bij u past.

Vind een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Afsluiten via uw verzekerings­adviseur

Deze verzekering kunt u op dit moment alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premie­ en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij deze adviseur.

Vind een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade