Ga direct naar inhoud

Bedrijfsschadeverzekering

  • Dekt de vermindering van de brutowinst
  • Vergoeding van de vaste lasten van uw bedrijfsvestiging
  • Doorbetaling van salarissen gewaarborgd

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Geen zorgen over de vaste lasten bij schade in uw bedrijf

Is er schade in uw bedrijf, of in het winkelcentrum waar uw bedrijf staat? En is uw omzet daardoor lager, of kunt u minder produceren of leveren? Met de Bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over vaste lasten, zoals de huur en de salarissen.

De Bedrijfsschade­verzekering in het Zekerheids­pakket

De Bedrijfsschade­verzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Doorbetaling van salarissen gewaarborgd

Is er schade in uw bedrijf en kan er daardoor niet of minder gewerkt worden? Met de Bedrijfsschadeverzekering kunt u toch gewoon de salarissen doorbetalen.

Schade - Schade melden - Nationale-Nederlanden

Schade vaststellen wanneer het u uitkomt

Heeft u schade? Schade laten vaststellen hoeft niet alleen overdag, maar kan ook buiten kantooruren: doordeweeks tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Deze service kost u niets extra.

De Bedrijfsschade­verzekering op maat

Niet ieder bedrijf of risico is hetzelfde. Daarom hebben we de Bedrijfsschade­verzekering ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. Deze verzekering kunt u alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Waarvoor bent u verzekerd?

U bent verzekerd voor de vermindering van de brutowinst.

U krijgt een uitkering:

  • tot de uitkeringstermijn is afgelopen
  • als het gebouw hersteld of opnieuw gebouwd is binnen deze termijn
  • als de productie of de omzet binnen deze termijn weer op peil is van voor de schade

Verzekeringskaarten

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Schade door een aardbeving of overstroming
  • Schade door grondwater

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Bedrijfsschadeverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Bedrijfsschadeverzekering zetten we voor u op een rij.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw bedrijfsschadeverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Bereken uw premie

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade