Ga direct naar inhoud

Aanhangwagenverzekering Bedrijven

  • In veel gevallen tot één jaar na aanschaf de aanschafwaarde vergoed
  • Belettering en zeilen standaard verzekerd
  • Schade aan aanhangwagens met gemonteerd werkmaterieel mee te verzekeren

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Zonder zorgen met uw aanhangwagen op weg

Uw aanhangwagen is een belangrijke schakel in uw bedrijfsvoering. Als aan die wagen schade is, dan wilt u dat snel en soepel geregeld. De Aanhangwagenverzekering Bedrijven verzekert uw gekentekende aanhangwagen tegen veel verschillende soorten schade.

De Aanhangwagen­verzekering Bedrijven in het Zekerheids­pakket

De Aanhangwagenverzekering Bedrijven is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Belettering en zeilen meeverzekerd

De belettering en zeilen van uw aanhangwagen zijn meeverzekerd. Gewoon op dezelfde voorwaarden als de aanhangwagen zelf.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Verschillende soorten werkmaterieel die (later) op de aanhangwagen zijn gemonteerd, kunnen worden meeverzekerd. En in veel gevallen kunt u zelfs schade die het gevolg is van materiaal- of constructiefouten van het werkmaterieel meeverzekeren.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Aanhangwagenverzekering Bedrijven bent u binnen het Zekerheidspakket verzekerd voor de materiële schade aan uw aanhangwagen. Bij materiële schade kunt u denken aan diefstal van de aanhangwagen, of onderdelen daarvan. Verder zijn de zeilen en belettering van de aanhangwagen verzekerd.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Aanhangwagenverzekering Bedrijven dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Aanhangwagenverzekering zetten we voor u op een rij.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Diefstal of verduistering van accessoires en hulpmaterialen uit een open of alleen met dekzeilen afgesloten aanhangwagen.
  • Schade die u met opzet heeft veroorzaakt.
  • Schade die is veroorzaakt door een bestuurder die zonder geldig rijbewijs met de aanhangwagen reed.

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Aanhangwagenverzekering bedrijven - Zekerheidspakket


Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.


Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.


Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw aanhangwagenverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb


Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade