Ga direct naar inhoud

Salarispakket aansluiting

  • Besparing van tijd en geld
  • Geen dubbele gegevensinvoer
  • Verhoging van data kwaliteit

Wat is het grote voordeel van een Salarispakket aansluiting?

De handige koppeling tussen jouw salarispakket en je pensioenregeling zorgt er onder andere voor dat je personeelswijzigingen veel eenvoudiger in de administratie doorvoert. Hieronder lees je hoe met de Salarispakket aansluiting tijd en geld bespaart, dubbele gegevensinvoer voorkomt en de datakwaliteit verhoogt.

Hoe werkt een Salarispakket aansluiting?

Iedere maand vergelijken wij de personeelsgegevens uit jouw salarispakket met die uit onze pensioenadministratie. Zijn er wijzigingen in het salarispakket die belangrijk zijn voor het pensioen? Dan zetten wij een wijzigingsverzoek voor je klaar in Mijn NN Zakelijk. Eén keer per maand krijg je van ons een mailbericht met het verzoek om deze wijzigingen te controleren en goed te keuren. Na je inlog op Mijn NN Zakelijk verschijnt er een melding in beeld dat er wijzigingen klaarstaan om goed te keuren. Je kan deze controle zelf doen als werkgever, maar je kunt ook jouw adviseur vragen om dit voor je te doen.

Wij zetten 95% van alle mutaties automatisch voor je klaar!

  • In- en uitdiensttredingen
  • Aan- en afmeldingen
  • Veranderingen in salaris


Je houdt de volledige controle over de pensioenadministratie.

Wij zetten de wijzigingsverzoeken automatisch voor je klaar. Pas na controle worden deze naar de pensioenadministratie gestuurd.

Waarom is controle zo belangrijk?

We zien dat personeelskeuzes die voorheen uitzonderingen waren steeds meer de norm worden. Met de ingebouwde controle voorkomen we samen dat het pensioen onterecht aangepast wordt bij momenten als een sabbatical, ouderschapsverlof of een generatiepactregeling.


Video over de Salarispakket aansluiting

In deze video leggen we uit hoe je jouw salarisadministratie koppelt met ons werkgeversportaal Mijn NN Zakelijk.
Als je dat wil, kan jouw adviseur de wijzigingsverzoeken voor jou inzien en goedkeuren. Dat doet hij of zij dan via ons adviseursportaal adviseur.nn.nl. Afspraken hierover maak je rechtstreeks met je eigen pensioenadviseur.


Meer informatie over de Salarispakket aansluiting?

Neem contact met ons op via spa@nn.nl en vraag om de brochure. Heb je al een pensioenregeling bij Nationale-Nederlanden? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden voor een aansluiting.