Ga direct naar inhoud

Pensioen Services Online voor werkgevers

  • Altijd inzage in pensioendocumenten en deelnemersgegevens
  • Snelle verwerking van wijzigingen
  • Inkomensplanner en toegang voor werknemers

Eenvoudig online beheer van uw Persoonlijk Pensioen Plan

Met Pensioen Services Online beheert u heel eenvoudig de pensioenregeling van uw werknemers. U heeft online inzicht in de pensioenregeling. En u kunt snel wijzigingen doorgeven. Voor werkgevers is Pensioen Services Online beschikbaar bij het pensioenproduct Persoonlijk Pensioen Plan. Uw werknemers krijgen de deelnemersportal van Pensioen Services Online. Zo hebben ook zij altijd inzicht in hun pensioen en kunnen ze eenvoudig keuzes doorgeven.

Uw mogelijkheden op een rij

Pensioen Services Online biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Wijzigingen rechtstreeks doorgeven, waaronder jaarlijks/tussentijds aanpassen van salaris en parttimepercentage, indiensttreding van werknemers en uitdiensttredingen.
  • De pensioen- en persoonsgegevens van uw werknemers inzien.
  • Uw rekening-courantoverzicht en relevante pensioendocumenten inzien.
  • Pensioen Services Online is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.
  • Uw pensioenregeling zelf beheren met Pensioen Services Online of het beheer aan uw adviseur overlaten. In het laatste geval heeft u alleen inzage in Pensioen Services Online en geeft uw adviseur de wijzigingen door.

Pensioen Services Online voor werknemers

Voor werknemers is Pensioen Services Online beschikbaar bij de pensioenproducten Persoonlijk Pensioen Plan en Garant Pensioen Plan. Werknemers kunnen hun eigen pensioengegevens bekijken. En met de Inkomensplanner krijgen ze inzicht in hun inkomen voor later.


Starten met Pensioen Services Online

Samen met uw adviseur maakt u de keuze of uw adviseur de pensioenregeling beheert of dat u zelf het beheer uitvoert. Hiervoor bestaan twee verschillende rollen in Pensioen Services Online:

  • U kunt gegevens inzien én wijzigingen doorgeven. Dit is handig als u zelf uw pensioenregeling beheert.
  • U kunt alleen gegevens inzien. Deze rol is handig als uw adviseur de pensioenregeling beheert.

Wilt u met Pensioen Services Online werken? Neem dan contact op met uw adviseur of uw relatiebeheerder van Nationale-Nederlanden. Deze kan toegang tot Pensioen Services Online voor u regelen.

Log in op Pensioen Services Online

Toegang voor uw werknemers

Uw werknemers krijgen toegang tot de deelnemersomgeving van Pensioen Services Online als u een Persoonlijk Pensioen Plan collectief met nettostaffel voor ze heeft afgesloten.


Contact

Heeft u vragen over Pensioen Services Online? Neem dan contact op met uw adviseur of met uw accountmanager van Nationale-Nederlanden.