Ga direct naar inhoud

Inloggen met eHerkenning

  • Betere bescherming van gegevens
  • Eén keer veilig inloggen bij alle aangesloten organisaties
  • eHerkenning is persoonsgebonden: je kunt het niet met anderen delen

Inloggen met eHerkenning


Wat is eHerkenning

eHerkenning is DigiD, maar dan voor bedrijven. Bij steeds meer bedrijven kun je inloggen met eHerkenning. Ook bij Nationale-Nederlanden kan dat nu. Want wij willen voorzichtig omgaan met de gegevens van jou en je werknemers. Je logt in 1 keer veilig in op Mijn NN Zakelijk. Zo kun je gerust je verzekeringszaken regelen.Zo regel je inloggen met eHerkenning bij mijn NN Zakelijk

Eén

eHerkenning aanvragen

Je kunt eHerkenning kopen via een eHerkennings-leverancier. Deze vind je op de website van eHerkenning. Let op dat minstens niveau EH3 nodig is voor inloggen.

Twee

Log in via eHerkenning

Log in op onze inlogpagina of klik op de button hieronder. Ook kun je bij je eHerkennings-leverancier kiezen voor de dienst: “Inloggen Mijn NN Zakelijk”.

eHerkenning koppelen

De eerste keer dat je inlogt met eHerkenning, moet je je Mijn NN-account koppelen. Daarvoor log je één keer in bij Mijn NN en koppel je de accounts.

Je account is gekoppeld!

Na het koppelen zie je de melding dat het koppelen is gelukt en ben je ingelogd. Vanaf nu log je altijd in met eHerkenning.


Goed om te weten

  • Het koppelen van je account aan eHerkenning is maar één keer nodig
  • Je kunt jouw account niet ontkoppelen van eHerkenning
  • Let op dat je eHerkenning aanvraagt met betrouwbaarheidsniveau EH3

Hoe vraag je eHerkenning aan?

Je kunt eHerkenning kopen via een eHerkennings-leverancier. Deze vind je op de website van eHerkenning. Let op: vraag eHerkenning aan op betrouwbaarheidsniveau EH3. Geef ook aan dat je je wilt machtigen voor de onlinedienst [Mijn NN Zakelijk].

Bij het aanvragen worden de gegevens van jou en het bedrijf waarvoor je zaken wil doen gecontroleerd. Je kunt de aanvraag alleen doen als je ook volgens het Handelsregister van de KvK bent gemachtigd. Je hebt voor de aanvraag jouw persoons- en contactinformatie nodig en je legitimatiebewijs. Het aanvragen van eHerkenning kost geld. Dit betaal je aan de leverancier.

Lees meer op eHerkenning.nl