Ga direct naar: inhoud

Wat is jouw doel?

Met het Metropole Orkest lieten we Ruuds droom uitkomen

Ruud is steward bij een luchtvaartmaatschappij. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn passie: het componeren van klassieke muziek. Met de hulp van experts lieten we een grote droom van Ruud uitkomen. Zonder dat hij het wist, lieten we één van zijn composities arrangeren en uitvoeren door de professionals van het Metropole Orkest. Bekijk hier het resultaat en geniet met hem mee.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Met de hulp van experts kom je verder. Wat is jouw doel?

Er is maar één Nederlander zoals jij. We hebben veel met elkaar gemeen. Toch zijn we allemaal anders. Iedereen heeft unieke doelen. Moet je altijd alles zelf kunnen om je doel te bereiken of je droom te verwezenlijken? Nee hoor! Je kunt experts inschakelen om je daarbij te helpen. Dat is ook het idee achter Beheerd Beleggen, waarbij je het beleggen uitbesteedt aan de beleggingsexperts van Nationale-Nederlanden.

Laat onze experts voor je beleggen om jouw doel te bereiken

Bij Beheerd Beleggen besteed je het beleggen uit aan de beleggingsexperts van Nationale-Nederlanden. Zij beleggen op een manier die bij jou past. En doordat onze experts je geld beheren, hoeft je er niet zelf dagelijks mee bezig te zijn of zelf een expert te zijn. Zo kun je met een gerust gevoel vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld een aanvulling op je pensioen, de aflossing van je hypotheek of de studie van je kind.

Aanvulling van je pensioen

Kunt u later rondkomen van uw AOW en uw pensioen? Veel Nederlanders weten niet hoeveel inkomen ze na pensionering hebben. Hoe eerder u weet hoeveel inkomen u nodig heeft, hoe langer u heeft om dat op te bouwen. Zo kunt u zorgen voor voldoende vermogen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw oude dag.

Beleggen voor aanvullen pensioen

Aflossing van je hypotheek

De regelgeving rondom hypotheken wordt steeds meer aangescherpt. Huizenkopers kunnen minder hypotheek krijgen en de hypotheekrenteaftrek wordt steeds lager. Aankomende huiseigenaren hebben meer eigen geld nodig bij het kopen van een huis. Verstandig dus om vermogen op te bouwen, bijvoorbeeld door te beleggen.

Beleggen voor uw huis.

Studie van je (klein)kind

Jongeren zijn steeds meer afhankelijk van lenen voor een vervolgopleiding. De overheid gaat er ook van uit dat ouders, en de student zelf, bijdragen aan de studiekosten. Veel ouders en grootouders dragen daarom graag bij aan kosten van de studie. Maar hoeveel is gebruikelijk? En hoe financiert u deze extra kosten?

Beleggen voor de studie van uw kind

Lees meer over Beheerd Beleggen