Ga direct naar inhoud

Voor iedereen die gezond(er) wil leven

De module Fit is exclusief voor collectief verzekerden die gezond willen leven en daar wat hulp bij kunnen gebruiken.

Bereken je premie

Je wilt gezond leven, wij helpen daar graag bij

De module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis voor alle verzekerden in een werkgeverscollectiviteit en voor collectiviteiten waarmee wij speciale afspraken hebben gemaakt. Je hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering af te sluiten.

Wil je weten of je recht hebt op de module Fit?

Sportmedisch advies € 150,- per jaar
Gezondheidscursussen en beweegprogramma's € 150,- per jaar
Preventief onderzoek € 150,- per jaar
Vitalmindz Eén E-health behandelprogramma per jaar

Sportmedisch advies

Nationale-Nederlanden vergoedt sportmedisch advies gegeven door een sportarts. Sportmedisch advies is een medische keuring waarbij je inzicht krijgt in je conditie. Met de uitkomst van de keuring kan de sportarts een gericht trainingsadvies geven. De module Fit vergoedt € 150,- op jaarbasis.

Gezondheidscursussen

Met de module Fit worden ook de kosten vergoed van gezondheidscursussen en beweegprogramma's die gericht zijn op het bevorderen van jouw gezondheid, of waarin je leert omgaan met je ziekte. Tot een maximum van € 150,- per jaar. Je bent dan zelf in staat om jouw gezondheid op peil te houden of te verbeteren.


De zorgverzekering die met je meebeweegt,
je hele leven lang

Vitaal met Vitalmindz

Vitalmindz biedt ondersteuning bij vitaliteit en het voorkomen van een burn-out. Door van training en coaching worden mentale obstakels overwonnen en ontdek je waar jouw kracht ligt. Zo blijf je vitaal en kun je floreren op de werkvloer én thuis. Je krijgt met Fit één E-health behandelprogramma vergoed.

Preventief onderzoek

Wil of moet je preventief onderzoek laten doen? Wij vergoeden onderzoeken naar risicofactoren voor hart- en vaataandoeningen, maar ook de Persoonlijke Gezondheidscheck of andere onderzoeken die checken of er arbeidsbelemmerende aandoeningen zijn. Wij vertellen je graag welke onderzoeken wel en welke niet vergoed worden.

Tips: bewust en gezond eten

Wie zich fit en gezond wil voelen denkt vaak aan sporten en voldoende slaap, maar gezond eten is ook belangrijk.
Wat is gezond eten en hoe kun je makkelijker gezonde keuzes maken op het gebied van voeding, waarbij je nog steeds kunt genieten van lekker eten?
Met deze tips krijg je handvatten voor een gezond eetpatroon en leefwijze.

Met korting naar de sportschool

Wist je dat je bij de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden met korting naar de sportschool kunt? Bij High Five Fitness Network profiteer je van korting op jouw abonnement bij onder andere HealthCity, Basic-Fit en fit20.

Korting op fitness


Verzekeringskaart

De Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt je de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden te vergelijken met andere aanbieders.

Verzekeringskaart Fit

Kunnen wij je helpen?