Ga direct naar inhoud

Schadeverzekering opzeggen

Jammer dat je je schadeverzekering wil opzeggen. Twijfel je nog? Neem contact op, dan bekijkt een medewerker je verzekering(en) samen met jou. Misschien kan het goedkoper, heb je die extra dekking niet nodig, of ben je op een andere manier ook goed verzekerd.

Nu bellen
Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.

Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk om je verder te helpen.

Nationale-Nederlanden Bank N.V. is de bemiddelaar van de particuliere schadeverzekeringen. Wij brengen deze verzekeringen onder bij de verzekeraar Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. Wijzigingen regel je via ons (Nationale-Nederlanden Bank N.V.). Lees meer over je bemiddelaar.

Nu opzeggen

Jammer dat je je verzekering wil stoppen. Je kunt dit op elk moment doen via het online formulier. Behalve voor de Doorlopende Reisverzekering en de module Annulering. Deze kun je opzeggen als je langer dan een jaar bent verzekerd.

Vul het online formulier in


Is je situatie gewijzigd?

Als je leven verandert, is het goed om te kijken of je verzekeringen nog bij je passen. Bijvoorbeeld als je een nieuwe auto hebt, gaat verhuizen of gezinsuitbreiding krijgt.

Auto verkocht?

Is je auto verkocht en heb je daarom geen autoverzekering meer nodig? Neem contact op via de chat of het contactformulier.

Wijzig je Autoverzekering

Nieuwe auto?

Kocht je een (nieuwe) auto? Geef je nieuwe kenteken en meldcode door, zodat je verzekerd de weg op kan.

Wijzig je kenteken

Ga je verhuizen?

Je verzekeringen verhuizen gewoon met je mee. Geef je nieuwe adres telefonisch door.

Wijzig je adres

Verzekering via een adviseur

Sloot je je verzekering af via een adviseur? Dan kun je je verzekering alleen opzeggen via die adviseur. De contactgegevens staan op je polisblad.

Iemand machtigen

Wil je iemand machtigen om je schadeverzekering op te zeggen, zoals een familielid? Geef officieel toestemming via het machtigingsformulier.

Vraag machtiging aan

Overlijden doorgeven

Het is een heftige gebeurtenis als je een dierbare verliest. Je moet ook veel regelen, zoals financiƫle zaken. Daarom helpen de medewerkers van de Nabestaandendesk je graag.

Naar de nabestaandendesk

Langere wachttijden bij klantenservice

Het is op dit moment druk bij onze klantenservice. We zijn hierdoor telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Heb je een vraag? Dan kun je deze ook stellen via het contactformulier.

Ga naar contactformulier

Wil je een medewerker spreken? Dat kan via telefoon of chat, van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.