Ga direct naar: inhoud

Kan ik mijn lening oversluiten?

  • Gratis oversluitservice

Vraag een Doorlopend Krediet aan

Vraag een Persoonlijke Lening aan

Maak gebruik van de gratis oversluitservice

Als u in het verleden een lening heeft afgesloten, bijvoorbeeld bij een andere bank, dan kunt u deze lening oversluiten naar een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening van Nationale-Nederlanden.

Besparen op uw huidige lening is een goede reden om uw lening over te sluiten. Of en hoeveel u kunt besparen hangt af van de hoogte van uw lening en de rente die u voor de andere lening betaalt.

Verschillende vormen van lenen oversluiten

Lenen kent verschillende vormen. Denk hierbij aan een lening of aan een kredietfaciliteit op uw winkelpas, credit card of betaalrekening. In principe komen alle vormen van lenen in aanmerking om over te sluiten.

Bij het aanvragen van een offerte kunt u aangeven of u uw huidige lening wilt oversluiten.

Hoe kan ik besparen?

Bij het online aanvragen van een offerte vult u in welke leningen u heeft. Bij iedere lening kunt u aangeven of u deze wilt oversluiten naar een lening bij Nationale-Nederlanden. De offerte bevat een formulier dat u invult. Aan de hand daarvan nemen wij contact op met de andere geldverstrekker(s) en nemen de lening over. Kortom, wij nemen u het werk uit handen en regelen de overstap kosteloos voor u.