Ga direct naar inhoud

Waarom een hypotheekadvies?

Een hypotheek afsluiten of aanpassen doe je niet elke dag. Vaak gaat het om een grote lening voor een lange tijd. Daarom is het belangrijk dat je een hypotheek kiest die bij je situatie past. Nu en in de toekomst. Een hypotheekadviseur kan je hierbij helpen.

Tijdens een eerste gesprek met een adviseur, het zogenaamde oriƫntatiegesprek, geef je aan waarover je een advies wilt. Dit gesprek is vaak gratis. De adviseur vertelt je op welke manier hij of zij je kan helpen en wat de kosten gaan zijn. Je kunt kiezen voor een adviseur van Nationale-Nederlanden of voor een van de adviseurs uit het netwerk van onafhankelijke adviseurs waarmee we samenwerken.

Tijdelijk aangepaste dienstverlening

Ook wij nemen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We helpen u daarom voorlopig graag online verder met een gesprek via de webcam. Heeft u een afspraak met een onafhankelijk adviseur over een hypotheek van Nationale-Nederlanden? Kijk dan op de website van uw adviseur of neem contact op met uw adviseur.

De adviseur dacht heel goed mee over onze situatie en kwam met verrassende besparingsadviezen.

Met wie wil je een vrijblijvend oriƫntatiegesprek?

Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Een adviseur van Nationale-Nederlanden kan bij je thuis, op kantoor of online via webcam advies geven. Hij of zij adviseert je en geeft aan welke hypotheekoplossing van Nationale-Nederlanden het beste bij je situatie past.

Maak een afspraak

Meer over ons hypotheekadvies

Een onafhankelijk adviseur

Je kunt voor hypotheekadvies ook terecht bij een onafhankelijk adviseur. Deze bekijkt producten van verschillende aanbieders en vertelt je welk product een goede keuze voor je is. Dat kan een product van Nationale-Nederlanden zijn, maar ook van een andere aanbieder.

Vind een adviseur in de buurt