Ga direct naar inhoud

Teylers Museum - Haarlem

Het oudste museum van Nederland. Fossielen, instrumenten, boeken, munten en tekeningen: de collectie is uniek in de wereld. Hier werden kunst en wetenschap gestimuleerd, de aarde en het leven in kaart gebracht en nieuwe ontdekkingen gedaan.

Wybrand Hendriks was hier!

Kunstenaar, conservator, kastelein, restaurator, besturuder, verzamelaar, kunsthandelaar, netwerk. Geen kunstenaar is zo verbonden aan het Teylers Museum als Wybrand Hendriks. Ontdek het in de tentoonstelling Wybrand Hendriks was hier!

Het Andere Perspectief

Hoe beleef je een schilderij als je niet kunt horen? Kun je luisteren naar een schilderij? Samen met dove rondleider Martine Wattel ga je op zaal kijken naar schilderijen.

Zaterdag 7 oktober om 11.30 uur.

Familieworkshop Kunst en Vliegwerk

Zondag 1 oktober en zondag 8 oktober tussen 13.00 en 15.30 uur. Geen kosten naast museumentree.

Een portret dat uit zijn lijst stapt of naar je knipoogt, dat overkomt toch alleen Harry Potter? Nee hoor! Kijk naar de schilderijen van veelzijdig kunstenaar Wybrand Hendriks en maak zelf een tekening die kan bewegen... De familie-inloop-workshop is toegankelijk voor iedereen vanaf 4 jaar.


Ontdek het museum met kortingscode ‘kunstontdekker’

Koop tickets met 25% korting

Bekijk de veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Online activiteiten

Ben jij toe aan een dosis inspiratie maar heb je geen tijd om naar het museum te gaan? Geen nood: we hebben een selectie aan online activiteiten.

Meer informatie

Andere programma-highlights

Ook leuk voor jou: