Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden en Kunst & Cultuur


Kunst en cultuur verrijken je leven. Als supporter van alle kunstontdekkers zetten we ons in om meer Nederlanders dit te laten ervaren. Daarom zijn we partner van verschillende Nederlandse musea en het NN North Sea Jazz Festival. Bovendien supporten we talent en bieden we kunstenaars en muzikanten een kans én een podium om anderen te inspireren.

Supporter van talent

Aanstormend talent Nadia van Luijk won een ontwerpwedstrijd die Nationale-Nederlanden in samenwerking met het Mauritshuis organiseerde. Haar kleurrijke muurschildering van maar liefst 115 m2 staat symbool voor de smeltkroes van culturen in de Transvaalwijk.

Onze partners

Onze kunstcollectie

Onze collega's vertellen over hun favoriete kunstwerken die te zien zijn op onze kantoren in Nederland: "Dit werk heeft een bepaalde aantrekkingskracht op me".

Lees meer

Meer Kunst en Cultuur

NN Art Award 2023: de genomineerden zijn bekend

De genomineerden voor de zevende editie van de NN Art Award zijn bekend! Op de opening, 8 februari, van Art Rotterdam 2023 wordt de winnaar van de NN Art Award bekendgemaakt.

Lees meer

Nationale-Nederlanden verlengt vier culturele partnerships

De komende jaren kunnen het Nederlands Fotomuseum, Kunstmuseum Den Haag, Kunsthal Rotterdam en het Nationaal Archief rekenen op de steun van Nationale-Nederlanden.

Lees meer

Kunst is goed voor je gezondheid

Een bezoekje aan een museum, theater of concert is niet alleen goed voor je culturele ontwikkeling, maar ook voor je gezondheid. Hoe dat zit, leggen we je graag uit.

Lees meer

NN North Sea Jazz 2023

Op 7, 8 en 9 juli vindt het NN North Sea Jazz festival weer plaats in Rotterdam. Nationale-Nederlanden is trotse naamsponsor van dit evenement. Dit jaar zullen o.a. Lizzo, Stormzy en Tom Jones op het podium te bewonderen zijn.

Meer informatie

Supporter van verandering

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van alle kunstontdekkers, maar van alle veranderaars. Zo sponsoren we hardloopevents en investeren we in een duurzame samenleving.

Nationale-Nederlanden en Hardlopen

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail.