Ga direct naar inhoud

Nationale-Nederlanden en Kunst & Cultuur


Kunst en cultuur verrijken je leven. Daarom zetten we ons in om meer Nederlanders de kracht van kunst te laten ervaren. We zijn partner van verschillende Nederlandse musea en het NN North Sea Jazz Festival.

Het geheim van het Meisje met de parel

Bijna iedereen kent het kunstwerk 'Meisje met de parel' van Johannes Vermeer. Toch is het doek omhuld met mysterie. Want wie was het meisje? Hoe is ze zo beroemd geworden? In onze podcastserie gaat Splinter Chabot op zoek naar de antwoorden op al deze vragen en meer. En hoe dieper hij graaft, hoe meer geheimen en theorie├źn hij ontdekt.

Ontdek de podcast

Onze partners

Onze kunstcollectie

Onze collega's vertellen over hun favoriete kunstwerken die te zien zijn op onze kantoren in Nederland: "Dit werk heeft een bepaalde aantrekkingskracht op me".

Lees meer

Meer Kunst en Cultuur

Peim van der Sloot wint NN Art Award 2024

Als partner van NN Art Rotterdam reiken we elk jaar de NN Art Award uit. De winnaar van 2024 is Peim van der Sloot.

Lees meer

NN Kunstfestival

Samen met 22 musea en culturele instellingen in heel Nederland organiseerden we van 28 september tot en met 8 oktober 2023 het eerste NN Kunstfestival.

Lees meer

Kunst is goed voor je gezondheid

Een bezoekje aan een museum, theater of concert is niet alleen goed voor je culturele ontwikkeling, maar ook voor je gezondheid. Hoe dat zit, leggen we je graag uit.

Lees meer

Onze support heb je

Bij Nationale-Nederlanden zijn we niet alleen supporter van alle kunstontdekkers, maar ook van alle hardlopers en van een duurzame samenleving.

Duurzame samenleving

Nationale-Nederlanden en Hardlopen

Nationale-Nederlanden en de maatschappij

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail.