Ga direct naar: inhoud

Zorgeloos onderweg met Nationale-Nederlanden

Er is maar één Nederlander onderweg zoals jij. Die voorbereidingen treft om het onderweg zo leuk mogelijk te maken. En om veilig aan te komen. We geven je tips en inspiratie, zodat jij zorgeloos onderweg bent.

Meer over onze Autoverzekering

Artikelen

10x leuke en originele uitjes in Nederland

Er even lekker tussenuit? Wij hebben de leukste en meest originele uitjes in Nederland voor je op een rijtje gezet. Pak de auto, want je zit er zo. Met de kids, of gewoon lekker met z'n tweetjes.

Ontdek alle uitjes

5 mooiste voorjaarsroutes met de auto

In heel Nederland vind je mooie autoroutes. Ook in het voorjaar is er in ons land genoeg moois te zien vanuit de auto. Samen met je gezin kun jij heerlijk genieten van schoonheid langs de weg. Wij zochten wij de mooiste routes voor het voorjaar uit. Lekker weg in eigen land!

Ontdek de mooiste voorjaarsroutes

Tips bij schade aan je auto

Bekijk onze tips

Het onderhoud van je auto; wat kun je zelf doen?

Wij mochten een middagje meekijken met een echte autoliefhebber die zelf haar auto onderhoudt. Maak kennis met oldtimer-fanaat Monique. Sleutelen aan oldtimers is haar passie geworden. Het mooie hieraan? Dat ze hierdoor ook heel goed heeft geleerd hoe ze haar ‘normale’ auto regelmatig controleert. Ben je benieuwd hoe Monique haar checks uitvoert? Ontdek het in deze video.

Meer tips voor het controleren van je auto

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven


Autostoeltje kopen? Hier moet je op letten

Lees alles over autostoeltjes

5 tips voor een slimme en veilige autorit

We rijden wat af met z’n allen: naar kantoor, de Franse camping of naar familie. Als je vaak in de auto zit, is het des te belangrijk dat je veilig rijdt. We geven 5 tips voor een veilige autorit.

Bekijk onze tips

Welke autoverzekering past bij jou?

Voordat je de weg op gaat, heb je een autoverzekering nodig die past bij jou en je auto. Dat kan nog best lastig zijn! We helpen je daarom graag verder met het kiezen van de autoverzekering.

Help me kiezen

Voor vertrek

Voordat je vertrekt, moet je auto niet alleen goed verzekerd zijn, maar ook goed zijn onderhouden. Wij vertellen je waar je op moet letten.

Tips en inspiratie voor vertrek

Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Tips en inspiratie op de weg

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken. Met je auto rijd je naar de leukste bestemmingen. Wij vertellen je waar je moet zijn!

Tips en inspiratie voor op je bestemming


Met de Autoverzekering van Nationale-Nederlanden ben jij zorgeloos onderweg en goed verzekerd bij schade.