Ga direct naar inhoud

Zorgeloos onderweg met
Nationale-Nederlanden

Er is maar één Nederlander onderweg zoals jij. Die voorbereidingen treft om het onderweg zo leuk mogelijk te maken. En om veilig aan te komen. We geven je tips en inspiratie, zodat jij zorgeloos onderweg bent.

Meer over onze Autoverzekering

Artikelen

Het coronavirus en je schadeverzekering

Heb je vragen over wat je verzekering voor je kan betekenen over een geplande reis of aankopen die je hebt gedaan? We helpen je graag en hebben daarom de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Meer informatie

5 tips voor een slimme & veilige autorit

Maak je auto slimmer

Apk-keuring en onderhoud van je auto

Je wilt dat je auto altijd voor je klaarstaat. Het is belangrijk dat je jouw auto goed blijft onderhouden. We geven je tips rondom de apk-keuring en ander auto-onderhoud. Dan kan jij veilig blijven rijden.

Alles over onderhoud en apk

Varen

Watersport zit in de genen van Nationale-Nederlanden. Wij zijn de grootste bootverzekeraar in Nederland én ervaren watersportspecialisten. Wil je meer tips over je boot en varen?

Tips over je boot en varen


Autostoeltje kopen? Hier moet je op letten

Lees alles over autostoeltjes

Wat zegt de waarschuwing code rood?

Regelmatig horen we op het nieuws of via andere kanalen een waarschuwing over code rood of code oranje. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Wij leggen het je uit.

Wat is code rood?

Welke autoverzekering past bij jou?

Voordat je de weg op gaat, heb je een autoverzekering nodig die past bij jou en je auto. Dat kan nog best lastig zijn! We helpen je daarom graag verder met het kiezen van de autoverzekering.

Help me kiezen

Dit is mijn auto

Voor de één is een auto gewoon maar een auto, maar voor sommige mensen is een auto veel meer dan dat. Lees het bijzondere verhaal van Virginie en Stijn over hun vierwieler.

Lees het verhaal van Virginie en Stijn

Dit is mijn auto


Eropuit met de hond?

Ga je met je trouwe viervoeter op pad? Een dagje wandelen op het strand of in het bos vind je hond vast heerlijk! Hoe gezellig het ook is om hem naast je op de passagiersstoel te zetten, veiligheid staat voorop. Daarom geven we tips om je hond veilig in de auto te vervoeren.


Tips om veilig je hond te vervoeren

Tips bij schade aan je auto

Bekijk onze tips

Tips en inspiratie voor vertrek

Voor vertrek

Voordat je vertrekt, moet je auto niet alleen goed verzekerd zijn, maar ook goed zijn onderhouden. Wij vertellen je waar je op moet letten.

Tips en inspiratie voor vertrek

Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Tips en inspiratie op de weg

Tips en inspiratie voor op je bestemming

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken. Met je auto rijd je naar de leukste bestemmingen. Wij vertellen je waar je moet zijn!

Tips en inspiratie voor op je bestemming

Met de Autoverzekering van Nationale-Nederlanden ben jij zorgeloos onderweg en goed verzekerd bij schade.

uniqueid