Logo Nationale-Nederlanden

Krachtenbundeling

Krachtenbundeling brief

Wilt u de brief over de krachtenbundeling nog eens nalezen?

Lees de brief

Na bijna 175 jaar verdwijnt het merk RVS. Nationale-Nederlanden en RVS gaan samen verder in één organisatie onder het merk Nationale-Nederlanden. Door dit samengaan, bent u verzekerd van persoonlijk financieel advies en een compleet aanbod van verzekeringen en hypotheken.

Particulier

Wat betekent dit voor particuliere klanten van RVS?

Voor particuliere klanten van RVS is of wordt de schadeverzekering automatisch omgezet in een schadeverzekering van Nationale-Nederlanden. Vanaf nu bent u verzekerd bij en ontvangt u voortaan post van Nationale-Nederlanden. De RVS adviseurs zijn nu adviseurs van Nationale-Nederlanden. Lees meer over hoe u zaken kunt doen met Nationale-Nederlanden:

Wijze van zaken doen

Veelgestelde vragen voor particuliere klanten van de RVS

Alle veelgestelde vragen omzetten RVS schadeverzekering

Alle veelgestelde vragen over het samengaan van RVS en NN

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over het samengaan van Nationale-Nederlanden en RVS of het omzetten van uw RVS schadeverzekering? Via de linkjes hierboven vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen voor particuliere klanten. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur.

Ga verder naar de website van Nationale-Nederlanden:

Particulier

Zakelijk

Wat betekent dit voor zakelijke klanten van RVS?

Voor zakelijke klanten van RVS wordt de verzekering automatisch overgezet naar Nationale-Nederlanden. Er verandert niets aan uw premie en de voorwaarden van uw zakelijke verzekeringen.

Veelgestelde vragen voor zakelijke klanten van de RVS

Alle veelgestelde vragen voor zakelijke klanten

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over het samengaan van Nationale-Nederlanden en RVS of het overzetten van uw verzekering? Via de linkjes hierboven vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen voor zakelijke klanten. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op werkdagen van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Ga verder naar de website van Nationale-Nederlanden:

Zakelijk

Kunnen wij u helpen?