Ga direct naar inhoud

Engelse versie

Particulier Pensioen

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden hebben de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan als één bedrijf onder de naam Nationale-Nederlanden. Een gecombineerd bedrijf dat voortbouwt op stevige fundamenten met meer dan 170 jaar ervaring.

Dienstverlening en contactinformatie voor u

  • Uw pensioenregeling wijzigt niet.
  • Het merk Delta Lloyd is vanaf 17 november 2018 niet meer in gebruik voor de pensioencommunicatie. Alle pensioencommunicatie wordt vanaf dat moment namens Nationale-Nederlanden verstuurd.
  • Wilt u meer weten over onze pensioenproducten en/of dienstverlening? Lees dan meer via nn.nl/pensioen of log via nn.nl direct in op mijn.nn om uw pensioenregeling in te zien of om wijzigingen door te geven.

Wilt u persoonlijk contact?

Stel uw vraag direct aan een onafhankelijk adviseur of Nationale-Nederlanden.

Digitaal toegang tot al uw gegevens

We willen graag ons steentje bijdragen aan het milieu en we willen dan ook graag zoveel mogelijk papier vervangen door digitaal.

  • Heeft u al een digitale omgeving mijn.nn bij Nationale-Nederlanden? De gegevens van uw Delta Lloyd Pensioen zijn dan automatisch toegevoegd aan mijn.nn.
  • Heeft u nog geen digitale omgeving bij Nationale-Nederlanden? Maak dan een mijn.nn-account aan met behulp van het activatienummer dat u heeft ontvangen vanuit Nationale-Nederlanden.

Uw Delta Lloyd pensioengegevens worden automatisch toegevoegd aan mijn.nn.

Heeft u vragen over het inloggen of activeren, dan kunt u contact opnemen met de digitale helpdesk van Nationale-Nederlanden via 088 663 01 12.
Ook staat er op nn.nl/inloghulp meer informatie over hulp bij inloggen.

Contactgegevens

E-mail: csd@nn.nl
Telefonisch blijft de Client Service Desk bereikbaar via 088 663 60 00.
Zij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Voor vragen over het inloggen in of activeren belt u met de digitale helpdesk van Nationale-Nederlanden via 088 663 01 12. Ook staat er op nn.nl/inloghulp meer informatie over hulp bij inloggen.

Uw gegevens en hoe Nationale-Nederlanden hier mee omgaat

Op de pagina Mijn privacy leest u op welke manier Nationale-Nederlanden omgaat met persoonsgegevens, hoe we deze beschermen en welke rechten u heeft.