Engelse versie

Particulier Pensioen

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden hebben de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan als één bedrijf onder de naam Nationale-Nederlanden. Een gecombineerd bedrijf dat voortbouwt op stevige fundamenten met meer dan 170 jaar ervaring.

Dienstverlening en contactinformatie voor jou

  • Je pensioenregeling wijzigt niet.
  • Het merk Delta Lloyd is vanaf 17 november 2018 niet meer in gebruik voor de pensioencommunicatie. Alle pensioencommunicatie wordt vanaf dat moment namens Nationale-Nederlanden verstuurd.
  • Wil je meer weten over onze pensioenproducten en/of dienstverlening? Lees dan meer via nn.nl/pensioen of log via nn.nl direct in op mijn.nn om je pensioenregeling in te zien of om wijzigingen door te geven.

Digitaal toegang tot al je gegevens

We willen graag ons steentje bijdragen aan het milieu en we willen dan ook graag zoveel mogelijk papier vervangen door digitaal.

  • Heb je al een digitale omgeving mijn.nn bij Nationale-Nederlanden? De gegevens van je Delta Lloyd Pensioen zijn dan automatisch toegevoegd aan mijn.nn.
  • Heb je nog geen digitale omgeving bij Nationale-Nederlanden? Maak dan een mijn.nn-account aan met behulp van het activatienummer dat je hebt ontvangen vanuit Nationale-Nederlanden.

Je Delta Lloyd pensioengegevens worden automatisch toegevoegd aan mijn.nn.

Heb je vragen over het inloggen of activeren, dan kun je contact opnemen met de digitale helpdesk van Nationale-Nederlanden via 088 663 01 12.
Ook staat er op nn.nl/inloghulp meer informatie over hulp bij inloggen.

Je gegevens en hoe Nationale-Nederlanden hier mee omgaat

Op de pagina Mijn privacy lees je op welke manier Nationale-Nederlanden omgaat met persoonsgegevens, hoe we deze beschermen en welke rechten je hebt.

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur