Ga direct naar inhoud

Meer uit je geld halen

Houd je meer over dan je op korte termijn nodig hebt? Haal dan meer uit je geld en zet het in voor je dromen en doelen.

Sparen

Samen sparen? Open een gezamenlijke spaarrekening!

Steeds meer koppels kiezen ervoor om een gezamenlijke spaarrekening te openen. Dit brengt bepaalde voordelen met zich mee. Lees de voordelen van samen sparen.

Lees meer

5 redenen om toch te sparen bij een lage rente

Er zijn talloze redenen om te sparen. Maar heeft sparen nog zin? Ontdek waarom sparen belangrijk blijft en hoe het een goede financiële gewoonte is.

Lees meer

5 redenen om nu te beginnen met doelsparen

Waarom werkt doelsparen zo goed? We vroegen het consumentenpsycholoog Patrick Wessels. Lees de vijf redenen om meteen met doelsparen te beginnen.

Lees meer

Beleggen

Pensioenbeleggen: aanvullend pensioen opbouwen met beleggen

Heb je interesse om zelf aanvullend pensioen op te bouwen? Pensioenbeleggen kan naast rendement ook belastingvoordeel opleveren.

Lees meer

Dit is waarom vroeg beginnen met beleggen een goede strategie is

Vroeg beginnen met beleggen kan voordeel opleveren. Want hoe meer tijd je hebt, hoe groter het rendement-op-rendement effect. Lees meer over deze strategie.

Lees meer

Hoe bouw je pensioen op als zzp'er?

Als zzp’er heb je verschillende mogelijkheden om aanvullend pensioen op te bouwen. Zo kun je zelf sparen of beleggen. Lees hier wat je kunt doen als zzp'er.

Lees meer

Geld beleggen zonder risico te lopen. Kan dat?

Beleggen zonder risico bestaat niet. Maar je kunt het risico wel beperken en toch kans maken op een aantrekkelijk rendement. Hoe? Dat lees je hier.

Lees meer

Wat zijn de belangrijkste beleggingsrisico’s?

Als je gaat beleggen, krijg je te maken met beleggingsrisico’s. Wij zetten de belangrijkste risico’s op een rij. Zo ga je goed voorbereid van start.

Lees meer

Beleggen voor beginners: wat is het en hoe werkt het?

Twijfel je al langer om te beginnen met beleggen? Voordat je begint, is het goed het één en ander te weten. Wij helpen je op weg met beleggen voor beginners.

Lees meer

De 10 belangrijkste beleggingstermen uitgelegd

Leer alles over beleggingstermen en beurstermen. Van aandelen tot obligaties, ontdek hoe wat elk van deze beleggingstermen betekenen.

Lees meer

Hoe word ik miljonair? Rijk worden in 4 stappen

Wil je weten hoe je rijk kunt worden? Lees hier onze tips om je vermogen te vergroten. We geven je tips over hoe je je geld kan laten groeien.

Lees meer

Beleggen voor je huis? Zo los je je aflossingsvrije hypotheek af

Wil je een hypotheek aflossen of beleggen? Ontdek welke optie het beste bij jou past. Lees onze tips over aflossen of beleggen van de hypotheek.

Lees meer

5 feiten en fabels over beleggen: weet waar je op moet letten

Wil je beginnen met beleggen? Bereid je goed voor en lees deze 5 feiten en fabels over beleggen. Zo bouw je verantwoord vermogen op.

Lees meer

Overig

Goed met geld omgaan kun je leren

Het goede nieuws: je bent nooit te oud om goed met geld te leren omgaan. We bespreken 5 eigenschappen die je nodig hebt voor een beter geldleven.

Lees meer

Kiezen tussen sparen en beleggen: 6 punten om op te letten

Twijfel je tussen sparen en beleggen, of een combinatie? Wij zetten 6 punten op een rij om op te letten: van doel tot risico’s en fiscale voorwaarden.

Lees meer

Geld voor later: 6 manieren om daar nu al voor te zorgen

Ontdek 6 manieren om geld te sparen en te beleggen voor later en bereid je voor op een financieel stabiele toekomst. Leer hoe je geld kunt investeren.

Lees meer