Ga direct naar inhoud

We werken samen met DAS vanaf 1 juli 2019

We zijn blij met u als klant en bieden u graag een optimale dienstverlening. Daarom verleent DAS vanaf 1 juli 2019 de rechtsbijstand aan u. DAS heeft als de grootste rechtsbijstandverlener deskundige juristen met veel ervaring voor u klaarstaan als u juridische hulp nodig heeft.

Contactgegevens

U kunt uw verzoek tot rechtsbijstand indienen via uw verzekeringsadviseur of bij DAS.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wilt u een beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering of op uw verzekering met een dekking voor rechtsbijstand?

Heeft u een verzekeringsadviseur, dan kunt u nieuwe verzoeken tot rechtsbijstand bij uw adviseur indienen. Dit verandert niet.
Als u een verzoek tot rechtsbijstand rechtstreeks wilt indienen, kunt u bij DAS gemakkelijk online een verzoek tot rechtsbijstand indienen via www.das.nl/nn.

Had u een lopende zaak bij SRK?

SRK Rechtsbijstand heeft iedereen voor 1 juli 2019 geïnformeerd over de verdere behandeling van uw zaak. Als dit niet is gebeurd, neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur of met DAS zodat zij u hier duidelijkheid over kunnen geven.

Is uw zaak (onlangs) afgehandeld en heeft u nog vragen?

Ook voor (onlangs) afgehandelde zaken kunt u contact opnemen met DAS. Heeft u een verzekeringsadviseur, dan kunt u voor al uw vragen, ook over afgehandelde zaken, ook contact opnemen met uw adviseur.

Kunt u als klant bij SRK blijven?

Dat is helaas niet mogelijk. We hebben alle zaken bij DAS ondergebracht. Als dit niet mogelijk was, bijvoorbeeld omdat de tegenpartij ook bij DAS verzekerd is, hebben we voor een passende oplossing gezorgd en u daar persoonlijk over geïnformeerd.

Ik wil mijn verzekering (tussentijds) opzeggen naar aanleiding van deze wijziging, kan dat?

Hoe u de polis kunt opzeggen, staat in de polisvoorwaarden. Heeft u een verzekeringsadviseur dan kan uw adviseur u daarbij helpen.

Blijft SRK bestaan?

Ja, SRK gaat verder in een afgeslankte vorm. Meer informatie vindt u op www.srkrechtsbijstand.nl.

Waarom gaat Nationale-Nederlanden van SRK naar DAS?

De samenwerking met DAS sluit aan bij de strategische keuzes van Nationale-Nederlanden voor een optimale dienstverlening aan u als klant.

Welke verzekeraars blijven met SRK samenwerken?
SRK blijft samenwerken met De Goudse, Juwon en De Vereende. Meer informatie hierover vindt u op www.srkrechtsbijstand.nl.