Ga direct naar inhoud

Iedereen wil aangenaam wonen, jij toch ook?

Een woning brengt verantwoordelijkheden met zich mee, of je nou met de buren of de VvE iets wil regelen. Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken om je zaken goed te regelen. Misschien wil je je fijner voelen in je woonomgeving? Denk aan achterstallig onderhoud, een verbouwing of verbetering aan je huis. Dan is het goed om te kijken wat je daaraan kunt doen.

Wij denken graag met je mee wat er mogelijk is om jouw woonomgeving zo goed mogelijk bij je behoeften te laten aansluiten.

Kun je je hypotheek ook nog betalen als je met pensioen bent?

Kun je je hypotheek ook nog betalen als je met pensioen bent? Het is slim om daar nu al naar te kijken, zodat je weet waar je straks aan toe bent.

Lees meer

Je huis koel houden als het buiten warm is, zo doe je dat!

Ontdek slimme manieren om je huis lekker koel te houden als het buiten zomers warm is.

Lees meer

Onze 6 grootste ergernissen bij buren

Erger jij je wel eens aan je buren? Er zijn 6 grote ergernissen die vaak voorkomen. Wij geven tips hoe je hier mee omgaat. Welke herken jij?

Lees meer

Hoe kun je conflicten binnen de VvE oplossen?

Problemen binnen de Vereniging van Eigenaren (VvE) komen regelmatig voor. Bijvoorbeeld over groot onderhoud of servicekosten. Zo los je ze samen op!

Lees meer

Achterstallig onderhoud: de huisbaas doet niets, en nu?

Heb je een conflict over het achterstallig onderhoud van jouw huurwoning? Reageert je huisbaas niet? Lees hier hoe je samen tot een oplossing komt.

Lees meer

Problemen met de huisbaas over de borg

Je gaat ergens anders wonen en wacht op de borg. Is het dan wel of niet handig om het te verrekenen met de laatste huurtermijn? Lees hier wat je kan doen.

Lees meer