Ga direct naar inhoud

Je nieuwe adres doorgeven

Deze informatie hoort bij Verhuizen

Ga je verhuizen? Vergeet niet je nieuwe adres op tijd door te geven aan je familie, vrienden en kennissen. En er zijn heel veel instanties die jouw nieuwe adres moeten weten.

Geef je adreswijziging zo snel mogelijk door aan je gemeente. Die past je gegevens aan in de Basisregistratie Personen. Denk ook aan je werkgever, de bank, de verzekeraars, je huisarts, telefoon- en internetproviders. Vergeet niet de verenigingen waar je lid van bent, de kranten en tijdschriften waarop je een abonnement hebt.

Adreswijziging doorgeven aan Nationale-Nederlanden

Maak je eigen verhuischecklistVragen over je nieuwe adres doorgeven

Hoe geef ik mijn verhuizing door aan Nationale-Nederlanden

Heb je een product bij Nationale-Nederlanden? Dan kun je je adres aanpassen in mijn.nn. Heb je geen mijn.nn? Gebruik dan het online formulier Adreswijziging doorgeven.

Heb je een opstalverzekering van Nationale-Nederlanden?

Je adreswijziging heeft gevolgen voor de premie van je opstalverzekering. We vragen je daarom vóór je verhuizing contact met ons op te nemen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je op je nieuwe adres goed verzekerd blijft.

Heb je je verzekering(en) rechtstreeks bij ons afgesloten? Bel ons op 088 663 06 63. Heb je je verzekering(en) via een verzekeringsadviseur afgesloten? Neem dan contact op met je adviseur.

Hoe zorg ik ervoor dat al mijn post op mijn nieuwe adres terechtkomt?

Wil je zeker weten dat je post op je nieuwe adres terechtkomt? Gebruik dan de Verhuisservice van PostNL. Zij geven je verhuizing gratis door aan de bedrijven en organisaties die jij kiest. En zij sturen ook je post door naar je nieuwe adres.

Naar de verhuisservice van PostNL

Aan welke organisaties moet ik mijn nieuwe adres doorgeven?

Geef je nieuwe adres in ieder geval aan de volgende organisaties door:

  • De gemeente. Ook als je binnen dezelfde gemeente verhuist. Doe dit binnen een maand nadat je bent verhuisd.
  • Je energieleverancier
  • Je waterleverancier
  • Je bank waar je je geldzaken regelt
  • Aan je verzekeraar of andere financieel dienstverlener
  • Je huisarts en tandarts
  • Aan alle bedrijven waar je lidmaatschappen en/of abonnementen hebt lopen
Heeft verhuizen invloed op de premie van mijn autoverzekering?

Ja, als je verhuist kan dat invloed hebben op de premie van je autoverzekering. Verzekeraars bepalen namelijk op basis van je postcode hoe groot de kans op schade of diefstal is. Daarnaast is het aantal kilometers dat je rijdt van invloed op de premie. Ga je dichter bij je werk wonen en rijd je daardoor minder kilometers? Of rijd je straks juist meer, omdat je verder weg woont? Laat dit weten aan je verzekeraar.

Adreswijziging doorgeven