Ga direct naar inhoud

Huis verkopen

Je wilt misschien ruimer wonen of naar een andere plek verhuizen. Wat de reden ook is, bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Van het vinden van een makelaar, het verkoopklaar maken van de woning, het bepalen van de vraagprijs tot het aanvaarden van een bod. En wat doe je met je hypotheek als je verkocht hebt?

We helpen je op weg met praktische informatie, handige tips en checklists.

Verbouwen of verhuizen? Zo maak jij je keuze

Verbouwen of verhuizen: de voordelen en nadelen op een rij om de juiste keuze te maken. En tips over de bijkomende kosten.

Lees meer

Je huis verkopen? Houd hier rekening mee!

Wil je verhuizen en ga je je huis verkopen? Er zijn veel zaken om rekening mee te houden als je je huis gaat verkopen. We hebben het voor je op een rij gezet

Lees meer

Verhuizen vanwege lage hypotheekrente; verstandig of niet?

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Hét moment om een ander huis te kopen. Maar is dat ook verstandig?

Lees meer

Huis verkopen? Organiseer een open huis

Je huis verkopen? Doe mee aan de NVM open huizen dag en zet je woning in de spotlights. Wij geven je graag tips om deze dag soepel te laten verlopen.

Lees meer

Huis erven van ouders

De belangrijkste fiscale en financiële aspecten van de woning verkopen of de overige erfgenamen uitkopen en er zelf in gaan wonen.

Lees meer

Vijf tips om uw huis sneller te verkopen

De geur van koffie en appeltaart zorgt ervoor dat u uw huis sneller verkoopt. Ontdek 5 andere tips om uw huis sneller te verkopen.

Lees meer