Ga direct naar inhoud

24/7 Schade Melden

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Hoe en wanneer jou dat het beste uitkomt
  • Binnen 2 uur reactie en bij ingrijpende schade binnen 2 uur bij je

Bereken je premie

Sluit nu af

24/7 Schade Melden

Als je schade hebt aan waardevolle spullen, dan wil je dat snel en gemakkelijk melden. Bij Nationale-Nederlanden kan je daarom 24/7 schade melden, hoe en wanneer jou dat het beste uitkomt: via de Nationale-Nederlanden App, telefonisch, op nn.nl of je adviseur. Na je schademelding nemen we binnen 2 uur contact met je op. Is de schade ingrijpend? Dan is onze Schademanager Thuis binnen 2 uur bij je aanwezig, dag en nacht.

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering afsluiten


Ontdek meer voordelen van onze Inboedelverzekering

Schademanager Thuis

Onze Schademanager Thuis komt bij ingrijpende schade bij je langs. Hij of zij helpt je van A tot Z bij het herstellen van de schade.

Lees meer

10 Jaar Nieuwwaarde

Bij onherstelbare schade aan je inboedel krijgt je het bedrag om een gelijkwaardig product te kopen. Tot zelfs 10 jaar na aanschaf.

Lees meer

DirectHerstel Service

Met de DirectHerstel Service worden de spullen in jouw woning bij schade snel en vakkundig hersteld door onze herstelbedrijven.

Lees meer