Ga direct naar: inhoud

Alles voor jouw huis

Of je nou meer ruimte wilt, duurzamer wilt wonen, een nieuw huis zoekt of gaat samenwonen: je wilt je ergens thuis voelen. Wat je woonwensen ook zijn, wij helpen je op weg met tips, inspiratieverhalen en praktische handvaten om van jouw huis je thuis te maken. Zo helpen we met belangrijke keuzes op woongebied.

Wat je moet weten over verhuizen

Verandert jouw woonwens, wil je een nieuwe woning of meer woonruimte? Dan ga je op zoek naar een nieuw huis. Verhuizen kan behoorlijk stressvol zijn. Wat moet je regelen, op welk moment en waar? Wat zijn dingen waar je aan moet denken wanneer je weg gaat van je vertrouwde plek, om van een nieuwe plek je thuis te maken? Een plek die veilig is, waar je rust vindt en waar je heerlijk slaapt.

We helpen je graag op weg met praktische informatie en tips die je kunnen helpen bij een soepele verhuizing.

Waar moet ik aan denken bij een verhuizing?

Een huis kopen, wat te doen?

De huizenmarkt is in ontwikkeling, dus is het verstandig goed voorbereid het koopproces in te gaan. Neem je iemand in de hand, hoe zit het met kosten koper en overbieden? Wat voor hypotheekmogelijkheden passen bij jou? En wat doe je met je oude woning? Het zijn belangrijke keuzes die je maakt, die gevolgen hebben voor je financiƫle situatie.

Daarbij helpen we je graag om zo goed voorbereid de huizenmarkt op te gaan aan de hand van praktische informatie, handige tips en checklists.

Waar moet ik aan denken bij een huis kopen?

Je thuis voelen in je huis

Een woning brengt verantwoordelijkheden met zich mee, of je nou met de buren of de VvE iets wil regelen. Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken om je zaken goed te regelen. Misschien wil je je fijner voelen in je woonomgeving? Denk aan achterstallig onderhoud, een verbouwing of verbetering aan je huis. Dan is het goed om te kijken wat je daaraan kunt doen.

Wij denken graag met je mee wat er mogelijk is om jouw woonomgeving zo goed mogelijk bij je behoeften te laten aansluiten.

Maak van je huis jouw thuis


Wil je meer weten?

Partners en de eigen woning

Koop je samen met je partner een eigen woning? Voorkom dan renteaftrekbeperking met een beroep op recente goedkeuring. Lees hier de voor- en nadelen.

Lees meer

Hypotheek met BKR registratie. Hoe zit dat?

Een BKR registratie heeft een effect op de hoogte van het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen. Hoe werkt dat precies? Je leest het in dit artikel.

Lees meer

Einde van de rentevaste periode in zicht? Beoordeel jouw situatie!

Loopt de rentevaste periode van je hypotheek af? Dan is het verstandig om de mogelijkheden eens kritisch te bekijken. Wij zetten alle opties voor je op een rij.

Lees meer