Ga direct naar inhoud

Veiligheid in huis

Thuiskomen na een dag werken, uitslapen op zondagmorgen of samen met de (klein)kinderen spelen; je woning is een plek waar je je veilig en comfortabel voelt. Het is daarom belangrijk om dat zo te houden en je woning zo goed mogelijk te beveiligen tegen bijvoorbeeld inbraak of brand.

Hoe kun je brand in huis voorkomen?

Brand in huis; je moet er niet aan denken! Veel branden ontstaan tijdens het koken, maar ook door elektrische apparaten of een vergeten kaars. We vertellen je meer over de meest voorkomende oorzaken, inclusief preventietips.

Bekijk onze tips

Je huis koel houden als het buiten warm is

’s Zomers is het genieten van het lekkere weer. Een (te) warm huis is niet comfortabel. Weet jij hoe je de hitte de baas blijft? Er zijn genoeg slimme manieren zonder een airco aan te schaffen. Ontdek hoe je je huis koel houdt wanneer het zomers warm is.

Tips om je huis koel te houden

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Wateroverlast door regen? Dit kun je eraan doen!

Regen is ons koude kikkerlandje niet vreemd. Gemeenten en andere overheidsinstanties doen hard hun best de overlast bij regen zoveel mogelijk te beperken. Maar wat kun je zelf doen om wateroverlast thuis te voorkomen?

Bekijk onze tips

Wat veiligheid in huis voor blogster Sanny betekent

Kersverse moeder Sanny heeft een YouTube kanaal en website ‘Sanny zoekt Geluk’. Voor haar heeft veiligheid in huis een praktische en als filosofische betekenis. Benieuwd hoe dit zit en welke maatregelen ze neemt?

Lees het hele interview

Smart home als vermaak én beveiliging

Smart home. Ben jij hier al bekend mee? Smart home gebruik je als beveiliging thuis en als vermaak. Zo zie je bijvoorbeeld met een slimme beveiligingscamera wie er voor je deur staat. En met slimme speakers zet je via de app je favoriete playlist op.

Ontdek de mogelijkheden van een slimme woning

Eigen huis

Huizenbezitter of huizenzoeker? Samen of alleen? Wij geven je tips voor elke situatie.

Tips voor je eigen huis

Besparen op je huis

Je kan op allerlei manieren besparen op je huis. Wij geven een overzicht van de mogelijkheden.

Tips om te besparen op je huis

Meer artikelen