Ga direct naar: inhoud

Veiligheid

Thuiskomen na een dag werken, uitslapen op zondagmorgen of samen met de (klein)kinderen spelen; je woning is een plek waar je je veilig en comfortabel voelt. Het is daarom belangrijk om dat zo te houden en je woning zo goed mogelijk te beveiligen tegen bijvoorbeeld inbraak of brand.

Hoe kun je brand in huis voorkomen?

Brand in huis; je moet er niet aan denken! Veel branden ontstaan tijdens het koken, maar ook door elektrische apparaten of een vergeten kaars. We vertellen je meer over de meest voorkomende oorzaken, inclusief preventietips.

Bekijk onze tips

Hoe voorkom je stormschade aan je woning?

Woedt er binnenkort een flinke storm? Dan kun je er donder op zeggen dat deze schade achterlaat. Zo'n een hevige storm kan schade aan je woning aanrichten. Met deze tips kun je stormschade voorkomen aan je woning.

Meer tips om stormschade te voorkomen

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Wateroverlast door regen? Dit kun je eraan doen!

Regen is ons koude kikkerlandje niet vreemd. Gemeenten en andere overheidsinstanties doen hard hun best de overlast bij regen zoveel mogelijk te beperken. Maar wat kun je zelf doen om wateroverlast thuis te voorkomen?

Bekijk onze tips

Wat veiligheid in huis voor blogster Sanny betekent

Kersverse moeder Sanny heeft een YouTube kanaal en website ‘Sanny zoekt Geluk’. Voor haar heeft veiligheid in huis een praktische en als filosofische betekenis. Benieuwd hoe dit zit en welke maatregelen ze neemt?

Lees het hele interview

Verborgen gebreken ontdekken en oplossen

Een eigen woning: voor veel mensen een droom die uitkomt. Helaas verandert dit na aankoop voor sommigen in een nachtmerrie als de woning verborgen gebreken heeft. Hoe herken je die? En wat kun je vervolgens doen? Wij geven tips!

Tips bij verborgen gebreken

Samen thuis

Als je samenwoont, deel je natuurlijk veel meer dan alleen een woning.

Lees meer over samenwonen

Nieuw thuis

Voor als je verhuist: zo maak je van je nieuwe woning snel je nieuwe thuis.

Lees meer over verhuizen

Meer artikelen