Ga direct naar inhoud

Schadeverzekering opzeggen

Jammer dat je je schadeverzekering wilt opzeggen. Twijfel je nog? Neem contact met ons op, dan nemen we samen je verzekering(en) door. Misschien kan je verzekering goedkoper en heb je die extra dekking niet nodig of kan je op een andere manier ook goed verzekerd zijn.

Bel ons

Direct opzeggen

Jammer dat je bij ons weggaat. Je kunt je verzekering dagelijks opzeggen (m.u.v. de Doorlopende Reisverzekering en de module Annulering. Deze zijn na een jaar dagelijks opzegbaar.) Via mijn.nn zeg je zelf je verzekering op.

Inloggen mijn.nn


Is je situatie gewijzigd?

Als jouw leven verandert, veranderen je verzekeringen niet vanzelf mee. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe auto, ga je verhuizen of krijg je gezinsuitbreiding? Dan is het goed om te kijken of je verzekeringen nog bij je passen

Auto verkocht?

Heb je jouw auto verkocht en heb je daarom je Autoverzekering niet meer nodig? Neem contact met ons op, dan maken we het voor je in orde.

Wijzig je Autoverzekering

Nieuwe auto gekocht?

Heb je een (nieuwe) auto gekocht? Om ervoor te zorgen dat je verzekerd de weg op kan, hebben we je nieuwe kenteken en meldcode nodig.

Wijzig je kenteken

Ga je verhuizen?

Dan hoef je niet op te zeggen. Als je verhuist kunnen je verzekeringen gewoon met je meeverhuizen. Bel ons om je nieuwe adres door te geven.

Wijzig je adres

Verzekering via een adviseur

Heb je je verzekering afgesloten via een adviseur? Dan kun je je verzekering alleen opzeggen via je adviseur. De contactgegevens vind je terug op je polisblad.

Iemand anders machtigen

Wil je graag een derde machtigen om je schadeverzekering op te zeggen, zoals een familielid? Dan hebben wij jouw toestemming nodig. Vul hiervoor het machtigingsformulier in.

Machtiging aanvragen

Overlijden doorgeven

Als je een dierbare verliest is dat een ingrijpende gebeurtenis en moet je veel regelen, ook financiƫle zaken. Daarom helpen onze medewerkers van de Nabestaandendesk je graag.

Nabestaandendesk

Langere wachttijden bij klantenservice

Het is op dit moment druk bij onze klantenservice. We zijn hierdoor telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Heb je een vraag? Dan kun je deze ook stellen via het contactformulier.

Ga naar contactformulier

Wil je een medewerker spreken? Bel of chat met ons. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.