Ga direct naar inhoud

Direct Ingaand Pensioen

Het direct ingaand pensioen is een meestal levenslange pensioenuitkering die u aankoopt met een opgebouwd pensioenkapitaal. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen kunt u kiezen voor de uitkering die het beste bij u past.

Ik heb interesse in een direct ingaand pensioen

Gaat u binnenkort met pensioen? En komt op uw pensioendatum een bedrag vrij, waarvan u zelf een uitkering moet kopen? Dan biedt Nationale-Nederlanden hiervoor de Persoonlijke Pensioenuitkering. Deze uitkering kunt u helemaal aanpassen aan úw wensen en omstandigheden.

De Persoonlijke Pensioenuitkering sluit aan bij uw pensioen bij Nationale-Nederlanden, maar is ook interessant als u (ook) ergens anders pensioengeld heeft opgebouwd.

Kies de pensioenuitkering die bij u past

Ik heb al een Direct Ingaand Pensioen

Let op! Dit product kon u in het verleden bij ons afsluiten. Dit is niet meer mogelijk. Heeft u een Direct Ingaand Pensioen? Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van dit product en leest u waar u meer informatie kunt vinden.

Wat is het Direct Ingaand Pensioen?

Het Direct Ingaand Pensioen is een meestal levenslange pensioenuitkering die u aankoopt met een opgebouwd pensioenkapitaal. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen kunt u kiezen voor de uitkering die het beste bij u past.

Wat zijn de kosten van mijn Direct Ingaand Pensioen?

  • Bij het afsluiten van het Direct Ingaand Pensioen betaalt u eenmalig kosten voor het beheer en administratie van uw pensioen.
  • Heeft u ervoor gekozen om een deel van uw pensioen te beleggen? Dan brengen wij hiervoor fondskosten in rekening.
  • Bij het uitkeren van uw pensioen houden wij belasting in. U ontvangt dus een netto uitkering.

Waar kan ik meer informatie vinden over mijn Direct Ingaand Pensioen?

Raadpleeg hiervoor uw polisblad en de polisvoorwaarden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.