Direct Ingaand Pensioen

Het direct ingaand pensioen is een meestal levenslange pensioenuitkering die je aankoopt met een opgebouwd pensioenkapitaal. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen kun je kiezen voor de uitkering die het beste bij jou past.

Ik heb interesse in een direct ingaand pensioen

Ga je binnenkort met pensioen? En komt op jouw pensioendatum een bedrag vrij, waarvan je zelf een uitkering moet kopen? Dan biedt Nationale-Nederlanden hiervoor de Persoonlijke Pensioenuitkering. Deze uitkering kun je helemaal aanpassen aan jouw wensen en omstandigheden.

De Persoonlijke Pensioenuitkering sluit aan bij jouw pensioen bij Nationale-Nederlanden, maar is ook interessant als je (ook) ergens anders pensioengeld hebt opgebouwd.

Kies de pensioenuitkering die bij jou past

Ik heb al een Direct Ingaand Pensioen

Let op! Dit product kon je in het verleden bij ons afsluiten. Dit is niet meer mogelijk. Heb je een Direct Ingaand Pensioen? Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van dit product en lees je waar je meer informatie kunt vinden.

Wat is het Direct Ingaand Pensioen?

Het Direct Ingaand Pensioen is een meestal levenslange pensioenuitkering die je aankoopt met een opgebouwd pensioenkapitaal. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen kun je kiezen voor de uitkering die het beste bij jou past.

Wat zijn de kosten van mijn Direct Ingaand Pensioen?

  • Bij het afsluiten van het Direct Ingaand Pensioen betaal je eenmalig kosten voor het beheer en administratie van jouw pensioen.
  • Heb je ervoor gekozen om een deel van jouw pensioen te beleggen? Dan brengen wij hiervoor fondskosten in rekening.
  • Bij het uitkeren van jouw pensioen houden wij belasting in. Je ontvangt dus een netto uitkering.

Waar kan ik meer informatie vinden over mijn Direct Ingaand Pensioen?

Raadpleeg hiervoor jouw polisblad en de polisvoorwaarden. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.