Ga direct naar: inhoud

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Nationale-Nederlanden

  • Vrijblijvend oriĆ«ntatiegesprek
  • Gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Uw adviseur kan bij u langskomen, thuis of op kantoor

Maak een afspraak

Hypotheekadvies voor uw situatie

U bent op zoek naar hypotheekadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is dan verstandig om u te laten adviseren door een hypotheekadviseur. Deze gaat voor u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en mogelijkheden past.

Tijdens een eerste gesprek met een adviseur, het zogenaamde oriƫntatiegesprek, geeft u aan waarover u advies wilt. De adviseur vertelt u op welke manier hij u kan adviseren en wat de bijbehorende kosten zijn.

Heeft u ooit een hypotheek product van Nationale-Nederlanden gesloten via een onafhankelijk adviseur en wilt u over dit product een vervolgadvies? Neemt u dan contact op met deze adviseur.


Een adviseur van Nationale-Nederlanden

Een adviseur van Nationale-Nederlanden kan bij u thuis, op locatie of via een webcamgesprek hypotheekadvies geven. Hij of zij adviseert u en geeft aan welk product van Nationale-Nederlanden het beste bij u past.

Maak een afspraak voor een oriƫntatiegesprek

Een onafhankelijk adviseur

U kunt voor hypotheek advies ook terecht bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Deze adviseert u en bekijkt producten van verschillende aanbieders. Deze adviseur kan u vertellen of een product van Nationale-Nederlanden een goede keuze is voor u.

Vind een adviseur bij u in de buurt