Ga direct naar inhoud

Flexibel Lenen Hypotheek

Met de Flexibel Lenen Hypotheek profiteert u van optimale financiële vrijheid én van de lage rente die een hypotheek biedt.

Let op: u kunt deze hypotheekvorm niet meer afsluiten.

Optimale financiële vrijheid tegen een lage rente

Met de Flexibel Lenen Hypotheek heeft u geld geleend tegen een aantrekkelijke rente. U kunt opnemen en aflossen wanneer het u uitkomt. Zo profiteert u van optimale financiële vrijheid én van de aantrekkelijke rente die een hypotheek biedt.

Maandlasten

Zo lang u niets opneemt, betaalt u geen rente. Nadat u geld heeft opgenomen, rekenen we rente over het opgenomen bedrag. Eenmaal per jaar stellen we het rentepercentage opnieuw vast. Dat doen we op basis van de dan geldende rente. U krijgt bericht van ons nadat we de rente hebben aangepast.

Tariefklassen

Bij een Flexibel Lenen Hypotheek rekenen we voor het bepalen van de tariefklasse met de kredietlimiet. Dat is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. Als u opneemt of aflost op uw Flexibel Lenen Hypotheek, verandert de kredietlimiet niet en verandert dus ook de tariefklasse van uw hypotheek niet. De verhouding hypotheek/woningwaarde verandert wel als u uw Flexibel Lenen Hypotheek helemaal aflost en beëindigt. Komt uw hypotheek door de beëindiging van uw Flexibel Lenen Hypotheek in een andere tariefklasse? En is de actuele risico-opslag die hoort bij die tariefklasse lager dan uw huidige opslag? Dan passen we uw risico-opslag automatisch aan. Uw rente gaat dan omlaag.

Geld opnemen van uw Flexibel Lenen Hypotheek

U heeft met ons een limiet afgesproken en kunt maximaal opnemen tot aan het bedrag van die limiet. Geld opnemen doet u via mijn.nn. Na goedkeuring maken we het bedrag binnen vijf dagen over op uw rekeningnummer.

Beëindiging van uw Flexibel Lenen Hypotheek

Op dit moment kan de Flexibel Lenen Hypotheek niet meer afgesloten worden. Beëindigt u uw krediet? Dan kunt u dus later niet opnieuw voor deze hypotheekvorm kiezen.

Betaal ik dezelfde rente als voor mijn Aflossingsvrije Hypotheek?
Bij uw Flexibel Lenen Hypotheek betaalt u een extra opslag ten opzichte van de rente voor uw Aflossingsvrije Hypotheek.
Kan ik onbeperkt geld opnemen en storten?
U kunt maximaal opnemen tot aan de afgesproken limiet. Aflossen op uw Flexibel Lenen Hypotheek kan onbeperkt en zonder dat u een boete betaalt.
Kan ik de Flexibel Lenen Hypotheek houden als ik de rest van mijn hypotheek aflos
U kon de Flexibel Lenen Hypotheek alleen afsluiten in combinatie met een andere hypotheekvorm. Dit betekent dat u de Flexibel Lenen Hypotheek niet als enige hypotheekvorm kunt hebben. Als u uw andere hypotheekvorm(en) helemaal aflost, moet u dus ook uw Flexibel Lenen Hypotheek aflossen.

Voorwaarden Flexibel Lenen Hypotheek


Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Uw hypotheekadviseur zoekt voor u de hypotheek die goed is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is mogelijk dat een combinatie van verschillende hypotheken voor u de beste oplossing is.

Maak een afspraak