Ga direct naar inhoud

Flexibel Lenen Hypotheek

Met de Flexibel Lenen Hypotheek profiteer je van optimale financiële vrijheid én van de lage rente die een hypotheek biedt.

Let op: je kunt deze hypotheekvorm niet meer afsluiten.

Optimale financiële vrijheid tegen een lage rente

Met de Flexibel Lenen Hypotheek heb je geld geleend tegen een aantrekkelijke rente. Je kunt opnemen en aflossen wanneer het jou uitkomt. Zo profiteer je van optimale financiële vrijheid én van de aantrekkelijke rente die een hypotheek biedt.

Maandlasten

Zo lang je niets opneemt, betaal je geen rente. Nadat je geld hebt opgenomen, rekenen we rente over het opgenomen bedrag. Eenmaal per jaar stellen we het rentepercentage opnieuw vast. Dat doen we op basis van de dan geldende rente. Je krijgt bericht van ons nadat we de rente hebben aangepast.

Tariefklassen

Bij een Flexibel Lenen Hypotheek rekenen we voor het bepalen van de tariefklasse met de kredietlimiet. Dat is het bedrag dat je maximaal kunt opnemen. Als je opneemt of aflost op je Flexibel Lenen Hypotheek, verandert de kredietlimiet niet en verandert dus ook de tariefklasse van je hypotheek niet. De verhouding hypotheek/woningwaarde verandert wel als je je Flexibel Lenen Hypotheek helemaal aflost en beëindigt. Komt je hypotheek door de beëindiging van je Flexibel Lenen Hypotheek in een andere tariefklasse? En is de actuele risico-opslag die hoort bij die tariefklasse lager dan je huidige opslag? Dan passen we je risico-opslag automatisch aan. Je rente gaat dan omlaag.

Geld opnemen van je Flexibel Lenen Hypotheek

Je hebt met ons een limiet afgesproken en kunt maximaal opnemen tot aan het bedrag van die limiet. Geld opnemen doe je via mijn.nn. Na goedkeuring maken we het bedrag binnen vijf dagen over op je rekeningnummer.

Beëindiging van je Flexibel Lenen Hypotheek

Op dit moment kan de Flexibel Lenen Hypotheek niet meer afgesloten worden. Beëindig je je krediet? Dan kun je dus later niet opnieuw voor deze hypotheekvorm kiezen.

Betaal ik dezelfde rente als voor mijn Aflossingsvrije Hypotheek?
Bij je Flexibel Lenen Hypotheek betaal je een extra opslag ten opzichte van de rente voor je Aflossingsvrije Hypotheek.
Kan ik onbeperkt geld opnemen en storten?
Je kunt maximaal opnemen tot aan de afgesproken limiet. Aflossen op je Flexibel Lenen Hypotheek kan onbeperkt en zonder dat je een vergoeding betaalt.
Kan ik de Flexibel Lenen Hypotheek houden als ik de rest van mijn hypotheek aflos
Je kon de Flexibel Lenen Hypotheek alleen afsluiten in combinatie met een andere hypotheekvorm. Dit betekent dat je de Flexibel Lenen Hypotheek niet als enige hypotheekvorm kunt hebben. Als je je andere hypotheekvorm(en) helemaal aflost, moet je dus ook je Flexibel Lenen Hypotheek aflossen.

Voorwaarden Flexibel Lenen Hypotheek


Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Je hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die goed is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het is mogelijk dat een combinatie van verschillende hypotheken voor jou de beste oplossing is.

Maak een afspraak

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur