Ga direct naar inhoud

Voor vertrek

Voordat je met je vierwieler vertrekt, moet deze natuurlijk goed verzekerd zijn. Ook de verplichte apk-keuring en onderhoudsbeurt zijn een must om veilig onderweg te zijn. We helpen je graag verder met het kiezen van een autoverzekering en vertellen je alles over het onderhouden van je auto.


Een zorgverzekering én een reisverzekering

Wintersport of andere vakantieplannen? Dan is het slim om je verzekeringen even onder loep te nemen. Want je wilt natuurlijk niet na je vakantie voor onverwacht hoge kosten komen te staan.

Bekijk de verschillen

Alles wat je moet weten over de groene kaart

Ga je met de auto naar het buitenland? Dan is het handig om de groene kaart mee te nemen. In sommige landen is het zelfs verplicht om deze bij je te hebben. Wij leggen uit hoe het zit.

Meer over de groene kaart

Wanneer heb je een vaarbewijs nodig

Met lekker weer een dagje op het water of genieten van een bootvakantie? Dan is het handig te weten wat de regels op het water zijn en of je een vaarbewijs nodig hebt voor het vaartuig.

Meer over het vaarbewijs

Gebruik onze vakantiechecklist

Op wintersport, de zon opzoeken in het buitenland of een weekend weg in eigen land? Waar je ook heen gaat, een goede voorbereiding draagt natuurlijk bij aan een onbezorgde vakantie.

Gebruik de checklist voor verzekeringen en geldzaken

Start vaarseizoen 2020: bereid je voor

Hoe zorg je dat jouw boot vaarklaar is voor het nieuwe seizoen? En wat moet je absoluut niet vergeten voor je het water weer opgaat? Lees de tips en zie niets over het hoofd.

Maak je boot vaarklaar

Een boot kopen in vier stappen

Hoe mooi kan het zijn: je gaat je eigen boot kopen! Het kopen van een boot kent natuurlijk wel wat aandachtspunten. Lees op welke dingen je écht moet letten . Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zo koop je een boot in 4 stappen


Wat je nog niet wist over... Schadevrije jaren

Schadevrije jaren zijn de jaren dat je zonder schade hebt gereden. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe lager de kosten voor je verzekering. Bekijk de kortingen.

Alles over schadevrije jaren

Is een bootverzekering verplicht?

Genieten van je boot gaat net wat makkelijker als je weet dat je goed verzekerd bent. Maar is je boot verzekeren verplicht? Bekijk welke situatie voor jou van toepassing is.

Waarom je boot verzekeren

Hoe veilig vervoeren Nederlanders hun kinderen?

We zitten vaak met de kids in de auto. Om met het hele gezin op vakantie te gaan, maar ook voor korte ritjes, zoals naar school. Vervoeren we onze kinderen eigenlijk wel op een veilige manier? Om antwoord te geven op die vraag, onderzochten we het rijgedrag van Nederlandse ouders met kinderen in de auto.

Lees meer over rijgedrag van Nederlandse ouders met kinderen in de auto

7 tips voor minder inpakstress

De koffer inpakken is voor veel Nederlanders een grote stressfactor bij het op vakantie gaan. Om van die stress af te komen, geven wij je zeven tips om goed voorbereid te zijn.

Zeven tips voor het inpakken van je koffer

Heb je een reisverzekering nodig?

Je vraagt je af of je eigenlijk wel een reisverzekering nodig hebt. En als je er één nodig hebt, of je dan voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering moet kiezen.

Bekijk welke reisverzekering bij jou past


Samen op reis, samen een reisverzekering

Als je samen met je partner op reis gaat kan het handig zijn om een reisverzekering en annuleringsverzekering voor meerdere personen af te sluiten. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Alles over samen verzekeren

Reisverzekering en medische kosten

Als je tijdens je vakantie het ziekenhuis moet bezoeken dan wil je natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Lees hier alles over je reisverzekering en medische kosten.

Meer over je reisverzekering en medische kosten

De piste op? Zo ben je goed verzekerd.

Wintersporters weten hoe het voelt om over verse sneeuw de piste af te roetsjen. Maar heb je eenmaal een goede afdaling te pakken, dan moet je er niet aan denken dat je verkeerd valt.

Zo ga je goed verzekerd de piste op


Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Lees meer over veilig op de weg

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken. Met je auto rijd je naar de leukste bestemmingen. Wij vertellen je waar je moet zijn!

Bekijk de tips