Ga direct naar inhoud

Voor vertrek

Voordat je met je vierwieler vertrekt, moet deze natuurlijk goed verzekerd zijn. Ook de verplichte apk-keuring en onderhoudsbeurt zijn een must om veilig onderweg te zijn. We helpen je graag verder met het kiezen van een autoverzekering en vertellen je alles over het onderhouden van je auto.


Zo ga je met een veilig gevoel op vakantie

Heb je zin in je vakantie, maar ben je toch altijd bang dat je je woning niet helemaal veilig achterlaat? Goed om te weten: je bent niet de enige. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Tips om met een veilig gevoel te vertrekken

Autovakantie? Ga goed voorbereid de weg op!

Voordat je de navigatie richting je vakantiebestemming instelt, is het verstandig je goed voor te bereiden. Ontdek hoe je de auto én de inzittenden warmdraait voor de lange rit.

Bereid je goed voor

7 tips voor minder inpakstress

De koffer inpakken is voor veel Nederlanders een grote stressfactor bij het op vakantie gaan. Om van die stress af te komen, geven wij je zeven tips om goed voorbereid te zijn.

Tips inpakken koffer

Hoe veilig vervoeren Nederlanders hun kinderen?

We zitten vaak met de kids in de auto. Om met het hele gezin op vakantie te gaan, maar ook voor korte ritjes, zoals naar school. Vervoeren we onze kinderen eigenlijk wel op een veilige manier? Om antwoord te geven op die vraag, onderzochten we het rijgedrag van Nederlandse ouders met kinderen in de auto.

Lees meer over rijgedrag van Nederlandse ouders met kinderen in de auto


Op de weg

Als je regelmatig op de weg zit, dan wil je dat natuurlijk zo zorgeloos mogelijk doen. We geven je handige info, zodat je veilig onderweg bent.

Lees meer over veilig op de weg

Bestemming

Er valt zó veel te ontdekken. Met je auto rijd je naar de leukste bestemmingen. Wij vertellen je waar je moet zijn!

Bekijk de tips