Ga direct naar inhoud

Fondsenoverzicht NN Prestatie Pensioen

NN Investment Partners (NN IP) is overgenomen door Goldman Sachs Asset Management. Dit heeft geen gevolgen voor jou. Vanaf 6 maart 2023 zie je op nn.nl en mijn.nn de nieuwe namen van de fondsen waarin je belegt. Het onderliggende fonds is verder nog hetzelfde. Het beleggingsbeleid en kosten wijzigen niet.

Of je nu kiest voor Beleggen met Gemak of Zelf Beleggen, je hebt een ruime keus uit beleggingsfondsen waarbij je risico en rendement optimaal kunt afstemmen op je wensen. Bij Lifecycle Beleggen zorgt Nationale-Nederlanden dat de beleggingen altijd passen bij je huidige levensfase. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Zelf Beleggen / Beleggen met Gemak

Geldmarktfondsen

Regiofondsen

Stijlfondsen

Thema Duurzaam

Vastgoedfondsen

Obligatiefondsen

Mixfondsen: Beleggen met Gemak

Mixfondsen: Overig

Clickfondsen

Extern (niet-NN): Aandelenfondsen

Extern (niet-NN): Obligatiefondsen

ISIN-code

Achter het fonds staat tussen haakjes de zogenaamde ISIN-code (International Securities Identification Number). Dit coderingssysteem geldt op belangrijke financiële markten als de internationale standaard. Het gebruik van ISIN-codes heeft het voordeel dat effecten makkelijker herkend kunnen worden.

Laatste update fondsenlijst: 22 april 2021


Veelgestelde vragen

Wat is een beleggingsfonds?

Een beleggingsfonds is in feite een 'verzamelpunt' voor beleggers. Van diverse beleggers wordt geld ontvangen. Het beleggingsfonds belegt dat geld.

Wat bedraagt de maximum op- en afslag (spread) bij de beleggingsverzekering?

Onder het kopje “Actuele op- en afslagen” op deze pagina staat een actueel overzicht van de maximum op- en afslag van de fondsen van Nationale-Nederlanden.

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact

Wil je advies?

Met een onafhankelijk adviseur kijk je samen naar welk product bij je past.

Vind je adviseur