Ga direct naar: inhoud

Vermogen opbouwen voor later

Steeds vaker zien we dat mensen gericht vermogen willen opbouwen voor een specifiek doel, bijvoorbeeld voor het aanvullen van pensioen of het geven van een schenking aan dierbaren. Het opbouwen van vermogen kan op verschillende manieren. Je geld op een spaarrekening zetten is waarschijnlijk de meest bekende, maar er zijn ook andere manieren om vermogen op te bouwen. Zo kun je beleggen of sparen via een deposito. Maar hoe kun je nou het beste geld investeren om jouw doelen te realiseren?

Wij ondersteunen je graag bij het verkennen van de mogelijkheden om een vermogen op te bouwen. Zo kun je zelf kiezen welke manier van geld investeren het beste bij jouw situatie past.

Beleggen voor de studie van je kind

Wil je de toekomst van je kind goed voorbereiden? Veel ouders openen voor hun kind een spaarrekening, maar wist je dat beleggen meer op kan leveren?

Lees meer

Beleggen voor aanvullen pensioen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, waaronder beleggen. Wil jij meer weten hierover? Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

Wat is verstandig om te doen met mijn spaargeld?

Het doel van sparen is niet alleen om geld meer waard te laten worden. Lees meer over wat verstandig is om te doen met je spaargeld.

Lees meer

Beleggen voor beginners: vijf veelvoorkomende vragen

Wil je beginnen met beleggen? Wij helpen je op weg met vijf veelvoorkomende vragen. Zo kan je bepalen welke vorm van beleggen het beste bij je past.

Lees meer

Beleggen in beleggingsfondsen, losse aandelen of obligaties?

Geen tijd om zelf te investeren in beleggingsfondsen, aandelen of obligaties? We leggen je uit wat de verschillende mogelijkheden van deze drie opties zijn.

Lees meer