Ga direct naar inhoud

Vermogen opbouwen

Steeds vaker zien we dat mensen gericht vermogen willen opbouwen voor een specifiek doel, bijvoorbeeld voor het aanvullen van pensioen of het geven van een schenking aan dierbaren. Het opbouwen van vermogen kan op verschillende manieren. Je geld op een spaarrekening zetten is waarschijnlijk de meest bekende, maar er zijn ook andere manieren om vermogen op te bouwen. Zo kun je beleggen of sparen via een deposito. Maar hoe kun je nou het beste geld investeren om jouw doelen te realiseren?

Wij ondersteunen je graag bij het verkennen van de mogelijkheden om een vermogen op te bouwen. Zo kun je zelf kiezen welke manier van geld investeren het beste bij jouw situatie past.

Meer tijd voor je kind? Zo financier je ouderschapsverlof

Door ouderschapsverlof op te nemen, kun je straks genoeg tijd doorbrengen met je kind. Lees hoe je ouderschapsverlof financiert.

Lees meer

Dankzij de schenking van zijn ouders kon Julian een huis kopen

Als starter een huis kopen in de grote stad? Best moeilijk. Toch deed Julian het. Lees hoe hij dat voor elkaar kreeg door de schenking van zijn ouders.

Lees meer

Hoe zorg ik dat mijn kind financieel op eigen benen kan staan?

Met de financiële opvoeding van je kind kun je al vroeg beginnen. Het Nibud geeft tips. Leer hoe je kind later financieel op eigen benen staat.

Lees meer

Beleggen voor de studie van je kind: start vroeg

Wil je de toekomst van je kind goed voorbereiden? Veel ouders openen voor hun kind een spaarrekening, maar wist je dat beleggen meer op kan leveren?

Lees meer

Beleggen voor je (klein)kind: help ze hun dromen waar te maken

Wil je zowel voor nu als voor later het beste voor je (klein)kinderen? Ontdek hoe jij ze financieel kan bijstaan, nu en in de toekomst.

Lees meer

Beleggen voor je huis? Zo los je je aflossingsvrije hypotheek af

Je aflossingsvrije hypotheek aflossen met Beleggen? Dat kan een goede optie zijn als je 10 jaar of meer de tijd hebt. Kijk of Beheerd Beleggen bij je past.

Lees meer